Tapas och Barca igen

I torsdags efter träningen så tog jag bilen ut till Arlanda och hoppa på planet ner till Barcelona för att spendera två dagar här nere. Sov hela flighten och dess 3h så måste varit lite trött, men sjukt skönt att få napa lite. Väl i Barcelona drog jag ut för en tidig middag, Tapas 24, som tyvärr inte leverera riktigt bra igen. Bra mat men servicen var det något fel på, antingen underbemannade eller en dålig dag för dom. Sedan drog jag tillbaka till hotellet och njöt av solnedgången och lyssna podcast. Var någon privat fest där uppe på taket på ena delen men där dom spred ut sig över hela. Så folk drinka, var uppklädda och så satt jag ensam med lurar och blicka ut över stan. Haha lite kul, orkade inte ens försöka börja prata med någon. Två dagar för sig själv i lugn och ro är annars skönt, jag känner att jag går rätt på högvarv, så när jag får mer tid att tänka och andas ut så klarnar många saker.

Ok vad gör jag i Barcelona och varför har jag flugit hit tur och retur under våren. Har inte velat säga, och är väldigt många som varit sjukt nyfiken, nästan så det är kul. Har varit många olika frågor angående vad jag gör.

Jag kommer nog komma tillbaka för jag gillar stan nu efter några besök och jag har hittat en skön set up, bra hotell och mycket mysigt runt omkring, matställe, organic cafe, grymt kaffe ställe, rooftop pool osv, men ok tillbaka till ämnet.

Senaste 2-3 säsongerna har jag haft ont i knät, ni minns nog att jag klagat till och från. Det har bara gjort ont och jag har fått slita att hålla det i skick, men när jag tagit hand om det så har det inte stört mig. Dock irriterande att alltid ha lite ont. Problemet har varit patellan, kan säga hopparknä. Så i våras inför en OS-säsong bestämde jag att ta tag i det. Via Andreas och några av hockeykillarna fick jag komma ner och träffa en specialist här nere, som sedan hjälpt mig med problemet. Jag har fått behandling och tränat tillsammans och har sedan gjort återbesök där vi sett en positiv utveckling. Den lilla skada vi såg på patellan när jag kom första gången var idag borta och läckt, så något bra har vi gjort. Jag har sedan jag kom hem från Bali kört på smärtfri i träningen vilket är kul. Tror dock jag måste fortsätta jobba och tänka smart för att hålla det så. I alla fall bra initiativ och glad jag tog hand om kroppen och väl investerade tid och pengar att pendla ner hit.


Bilen ut till Arlanda och ut med handbagaget, är typ aldrig jag reser med endast handbagge, jag har dock länge velat ha en snygg kabinväska, helst för att kunna lägga kamera och kameratillbehör på ett snyggt sätt. Nu har jag i alla fall fixat en snygg, Aviator från douchebag.

Tapas 24, liten cool källarlokal.

Lite Tapas igen, detta säger dock inte så mkt. Fanns anant som var bättre… Ojoj, en öl på en torsdag, inte proffsigt. Fick lite torsdags feeling eller tyckte mest det var lite tråkigt att sitta själv.

Fint kvällsljus

Hemma på hotellet och rooftopen. Härligt alltså.

Flrmiddagen spendera jag hos läkaren. Sedan till dagens lunchställe, ett organiskt cafe strax bredvid hotellet. Grym frulle om man vill ha, såg dom servera brunch när jag åt lunch. Vilket fall denna juice var väldigt god, inte så tryschig men god. Se nedan för innehåll.

Cold press roots, där jordgubbarna skapa väldigt härlig smak.

Yes jag hann självklart förbi mitt nya favortiställe och köpte med massa kaffe tillbaka.

Sedan några timmar uppe på taket… Och ja en del framför datorn.

Men även i poolen

Snyggt välordnat

Alltså denna middag, skjut mig. Terminal två i Barca är inte bra, sjukt dålig mat och väldigt varmt. Jag flyger Norwegian denna gång, och dom är ju utstötta till den sämre terminalen. Den här mackan hade nog varit bättre om jag inte köpt, men var hungrig och hitta fasen inge bättre.