Håkan, Golf och Båt

Tillbaka i Stockholm och från Barca direkt till grill, Håkan Hellström, golf och en härlig båtdag. Skön helg!

Fått lite sovmorgon idag, då vi börjar träna runt 11, så hann sätta mig gå igenom en jäkla massa bilder från helgen och få upp det här. Så blev ingen sovmorgon bara en lugnare morgon.

I alla fall. Innan Håkan så drog vi av en härlig grillmiddag, fixa en Tomahawk från Lennart & Bror. Som jag grilla på, körde i ugnen, sedan lät ligga och vila 20-30 min innan jag brände på sista ytan och hetta upp den igen. Sjukt fin detalj att grilla, gott.

Sedan till Håkan där jag gick med 3 kompisar, köpte biljetter ganska sent och var lite peppad, jag går på sjukt lite konserter, alltså typ aldrig. Skulle vilja hinna gå oftare. Håkan är jag inte inbitet fan av, men jag gillar hans musik och har rullat en av hans livespelningar flitigt under våren… Det började ju dock regna, alltså jag menar regna, typ 15min in så på 2 min var man totalt genomblöt. Regnjackan höll jag i hemma, men lämna då jag tyckte det var snyggare med min vanliga jacka. Haha nitlott. Vi kämpa dock ut och det blev en härlig kväll, regna skapa lite speciell stämning, och härligt att ingen riktigt brydde sig.

Igår var det sedan upp med tuppen och ut på golfbanan för att hinna lira inna jag bokat upp båten. Dålig rörelse och allmänt tamt spel gör att jag hellre lämnar det där.

Båtturen däremot, vilken dag, jag hade med Andrea och mötte upp med Christine och Pelle. Drog ut och körde fika, lunch och bada ute vid sandön. Alltså om det inte var för träningen hade jag spenderat så sjukt mkt mer tid ute i skärgården, älskar det.

En bättre solnedgång från Barca upp mot Stockholm

På Lennart & Bror var det Håkan-tema så Fritjof och Rasmus och resten av personalen rocka dom här kläderna och körde även två hälriga spelningar fre-lör i butiken.

Tomahawk, den i mitten med långt ben.

En väntkorv och lite mingel i butiken, det gillar man.

Kolla in den här, dock inte klar här, bara fått första ytan.

Somrig sallad till som jag är lite nöjd med, blev så fin.

Haha, Nina, Bissan och Skottarn, mitt i kläderna. Fasen va blöt man var;)

Bra drag och stämning mot slutet

Morgongolf med Murre, John och Anton. Spana in Antons sida för sjukt mkt fina bilder, han jobbar som skidfotograf och plåtar även annat.

Jag i baksvingen och antingen med en fuktfläck på kameran efter Håkankvällen, eller bara lite kladd. Måste kolla det. Är lilla Lumixen.

Ute med båten, framme och fika.

Ganska härligt. Man kan ”köra” upp båten på stranden, men med nya båt valde vi att dra ankare och ligga för svaj nära istället.

Är det årets första doppn för sommaren i Sverige, hmm, jag tror det.

Alltså, det var rätt kallt, men lyckades hålla mig lugn och spela cool inför gänget. Mest för någon annan skulle hoppa i;)


Haha bra drag på väg hemåt

Skönt att ha med Christine och Pelle, två man verkligen litar att släppa ratten till, dom jobbar ju med att köra båt ute i skärgården. Perfekt att ha med dom, först mysigt att hägna med förstås men också få massa tips på ställen, få lite tips och trix med att köra/lägga till. Fick lite nytta av trixen när jag la till för tankning igår och hade hård sidovind i sidan in mot bryggan. Tog mig knappt ut men drog nytta av vad dom sagt innan.