Bro Hof

Igår var typ första träningen där hela träningsgänget var samlat för sommaren, alla har droppat in, eller det saknas i och för sig en som fick lyfta Stanely Cup bucklan igår. Men dit jag vill komma, är ganska starkt manskap och igår var vi nog 15-16 pers, så vi tar över Vasaparken rätt bra. Tips, även om det är svårt att veta dag och tid, då vi varierar, är ju att ta en kaffe och kolla lite inspirerande träning längs Vasaparken. Så om ni gör det varje dag runt 10 så kommer ni ju tajma någon dag, haha;)

Direkt efter träningen igår var det golf på schemat. Drog ut med Johan Ryno, Calle Dahlström och Linus Hultström till Bro Hof och spelade. Har faktiskt en tävling där på onsdag, så vi drog ut för en rund för att reka banan lite, proffsigt! Alla i bollen igår är ju singel hcp, förutom jag, så är jäkligt inspirerande att lira med grabbarna. Känns som jag lär mig en hel del att se dom spela.

Bro Hof var annars första gången för mig och det var fruktansvärt kul att lira där. En bana med sån hög kvalite och hur den var byggd, allt kändes mer på riktigt. Det gillar jag, kontrast mot helgens rund och kvaliten där. Sedan var det ju väldigt lugn och skön stämning, ingen stress eller folk i vägen på banan. Det gillar man. Så skulle kunna bli några fler besök i sommar.

Ändå rätt bra standard på klubbhuset

Fanns en del vatten att träffa, och några hål som var rätt kluriga.

Körde bil. När man tränar skiten ur sig på förmiddagen är det faktiskt rätt skönt att få vila benen lite, även om det kanske är slött. Var dock sjukt mkt piggare efter en jag varit annars, så fördel fördel för dagens träning.

Det här var ju även rätt fint, skärm med alla avstånd inne i bilen.

Ryno, Hulta och Calle

Par 3 och med denna yta att landa på, rätt utmanande. Vi körde faktiskt ett test från svart tee först, för att göra det lite intressant.

Och hål 18 som var väldigt fint, även här en del vatten som ni ser.