Golfvinst och mardrömspass

Idag tog vi faktiskt träningsledigt pga golftävlingen ute på Bro Hof, men kändes värt det, dagens väder och sällskapet skapade en fin golfdag där ute. Vi spelade en 4-mannascramble, vilket är en roligt spelform och lite mer lättsam. Så bjöds på en hel del sjuka golfslag i bollen jag gick i. Man kan sammanfatta att det inte fegades och det fanns rätt bra trysch bakom vissa slag.

Mitt lag lyckades faktiskt även vinna tävlingen, vilket var lite roligt… Eller jäkligt roligt, bra team effort. Man gillar ju att ha grymma lagkamrater. Stort tack Global Invest som bjöd in och styrde en bra dag.

Om det var träningsledigt idag så var det långt ifrån det igår. Körde ett överkroppspass, som var ett av dom jobbigare pass allmänt jag kört på Nordic Wellenes gymmet med Andreas. Eller mer så här, det klart värsta överkroppspasset life time. Maxa ur både puls och armar, rygg, mage rätt bra. Ett sånt är pass du helt omöjligt kan köra själv, då hade jag nog gett mig efter 1/3-del av passet. Nu skaka jag mest på huvudet åt mängden och borra ner huvudet då alla andra också gjorde det. Skön känsla efteråt. Kan försöka förklara passet nedan.

Vi hade egentligen 3 stationer. Där vi först körde kast med boll i backe, längst till vänster 10 kg 25 st med olika fotpositioner, nästa matta samma sak fast med 20 kg boll, matta 3 körde vi istället bollen från backe upp till raka armar med 35 kg 25 st med olika fotpositioner. Sedan rulla vi det 3 varv, så antalet kast blir väl 75 st per matta.

Sedan bytte vi och körde på matta 1 25 st reaches med en arm och 10kg, samma på bägge armarna, Matta två var den en annan sorts reach som ni ser, 15 st per håll och på matta 3 fortsatte vi med lyft från golv upp till raka armar. och även här 3 varv. Så extremt många lyft, kast och reaches.

Som denna 35kg boll, vi matta väl av 150 st från golv till raka armar totalt. Här kom jag typ upp i maxpuls varje runda.

Sedan till en något lugnare aktivitet idag. ”Kiosken” på 9 på Bro Hof är rätt fin, jag testade på den klassika våfflan med löjrom idag. Rätt fin.


Vi hade en intressant avslutning idag då vi avslutade här på 17. Våra första 3 bollar gick i vattnet, men som tur var hade Burakovsky nerverna att lägga upp den som sista man och vi kunde rädda vinsten.

Haha jag på väg och putta medan laget följer linjen.

Dagens vinnande lag. Jag, Carl Bergenstråhle, Rasmus Andersson och André Burakovsky

Fint med prisutdelning och vinsttal