Drömgolf

Lördagsfrulle och lite lugn och ro innan jag ska ut med båten och hänga under dag. Var ute och åt middag på Portal med en kompis igår och sedan någon drink för en annan som fyller år idag. Då jag skulle ut med båten idag så vek jag även va tidigt och tog en lugn kväll. Det är man sjukt glad för nu… Känner mig ändå skapligt sliten och trött efter veckan, hård träning och 4 golfrundor gör att man knappt hinner va hemma och vila som man kanske skulle behöva, så därför är en dag på båten perfekt. Lugn och vila upp sig lite.

Är dock kul, nu har jag väl kört 3 hårda veckor med träning sedan Bali och jag känner rätt snabba framsteg, hur man utvecklas och blir starkare och uthålligare. Är en skön känsla på dom hårdaste passen, det gör ont men när man känner att man orkar trycka vidare och inte går in i väggen. Därför är det behövligt med lugna helger, så man får vila upp sig och återhämta sig till måndagen om man vill fortsätta så. När jag skriver ”lugna” så syftar jag lite på att inte dricka alkohol, för det känner jag sjukt skillnad på måndagen om jag gjort eller inte. Nu försöker jag väl vara lite mindre strikt mot vad jag varit tidigare för att ha lite kul och slappna av lite mer, är ju sommar och kul att va ute och träffa lite folk. När man dock står på måndag och är på gränsen att inte orka kan man lätt tänka tanken, ”faaan jag skulle inte tagit den där drinken”, haha.

Efter segersötman och onsdagens golfseger så var jag i torsdags ute på min livs runda. Var ju min fjärde runda på 5 dagar, så man kan säga att jag fått lite mer träning än vanligt. Vilket fall, jag gick ut och allt stämde, jag lira drömgolf om man ser till min vanliga nivå. Första 9 sänkte jag 3 birdies, och låg 2 över par. Alltså så sjukt under min vanliga nivå. Så vid halvtidsvila och korven haglade meddelandena in från polare som följde via gamebook, så pressen blev lite stor och nivån sjönk lite sista 9. Jag slutade dock ändå på 44 poäng och sänkte mig från 17 till 15. Det jag kan konstatera är bara, ju mer man spelar ju bättre blir man… Det är inge bra för mig, för jag blir ju så sjukt sugen att nöta vidare med en runda varje dag, jag har ju lite problem att göra saker på lagom nivå;)

Torsdags och en av övningarna där vi växla mellan tunga utfall och hopp. Så 12 utfall över till hopp med gummiband, ni ser bilden nedan.

Vi körde först 12 per ben och i ett senare skede så körde vi korta snabba med högfrekvens i sidled 20 per ben.

Här blanda vi tunga utfall med släden, där vi pusha i sidled. 20 utfall och sedan 20 sec släden per sida, vilket vi rulla 3 st varv med relativt lite vila. Om ni undrar hur det känns, så tycker jag ni ska testa själva. Bästa sättet att få veta;)

Min PB runda i tosdags

Fredag och lite shopping. Var förbi hos min kompis som har en pop-up med sitt North 89 på Åsögatan 136.


Kom hem med dessa, sjukt fina och typ mitt 5 par med skor från dom.

Fredagsmiddag på Portal där jag valde att dra in 3 st förrätter, jag gillar ibland förrätter lite mer. Så först denna Matjes varianten

Och här en sjukt snygg uppläggning av pilgrimsmussla


Sedan lite tillbehör till råbiffen, där jag fick lite extra tillbehör för att bli mätt.

Och råbiffen som man få i ett snyggare upplägg, som dom sedan rör om vid bordet och lägger på.