Heldag på båten

Blev en riktigt heldag med båten igår. Jag drog faktiskt ut själv, jäkligt avkopplande efter en intensiv vecka att lägga sig för svaj, dricka kaffe, bada och ta det lugnt. Planen var ju dock att åka ut till Mamma och Pappa och hälsa på, så helt ensam var jag ju inte. Så efter ett skönt lunchbreak med bad mötte jag upp med dom ute i Saltis och tog en tidig middag. Eller snarare så här, jag hade ätit en fin sallad till lunch men när jag kom ut till dom dryga timmen senare var jag ännu mer hungrig igen så jag fick toppa upp med en burgare på Holmen där ute. Sedan tog jag långa vägen tillbaka mot stan utanför hela värmdö. Passa på att spana lite ställen och utforska lite. Var nästan sugen att stanna och sova över men hade ingen riktig proviant med mig. Så hade blivit så sjukt hungrig nu på morgonen. Trotts att sjön suger och jag var rätt stekt efter en heldag så verkar det gjort susen.

För idag vakna jag av mig själv 06.30, pigg och rapp, så städa av lägenheten snabbt innan jag nu kan dra en snabb kaffe. Ska iväg snart och möta upp Hans och Maria för frukost, innan det sedan blir golf idag.

Urban Deli sallad, som är jäkligt god men för mig alldeles för liten. Även jobbigt när man tar med en sån här, och glömmer besticken. Man kan säga så att såsen fick stanna i burken, lite mindre kladdigt för händerna så;)

Mamma och Pappa

På väg in i lite fina vikar runt Grinda trakterna.

Hade några ställen här där det dock låg lite båter, men där jag hade kunnat tänka mig lägga till för natten.


Tankning på fjäderholmarna. Ni som är uppmärksamma ser nog att båten ser lite annorlunda ut idag. I Agapiclub så finns det typ 4 st modell 800 och en 750 som är fjolårets modell. Så jag fick rulla fjolårets igår, ni vet ju vad jag tycker om fjolårets prylar, haha. Nej men skämt och sido, 750:n är nästan exakt samma, många lösningar och så som bara blivit bättre till uppgraderingen på 800:n.

Lugnt och skönt i hamnen när jag kom tillbaka

Ganska fint ute på Djurgården