Redo för ny vecka

Tidig måndag morgon och laddad för en ny träningsvecka. Ibland kan man fundera lite, har ju sommarlov, men så har man alarmet 06.15 nästan varje morgon. haha gillar att skriva sommarlov;) Gå upp så tidigt hela sommaren är ju lite ångest, men det är ju också skönt att ha träningen gjorde. Eftersom vi kör kl 08, så är man ju klar 10 och har hela dagen framför sig. Så mest fördelar.

Jag går upp rätt tidigt för att ha tid att ha en lång frukost och sedan hinna vakna tills träningen. Så först har jag en timme frukost, sedan försöker gå så jag är på gymmet 07.30 för att ha 30 min med att rulla, stretcha och vakna till liv, innan vi börjar värma upp 08. Så lite proffsigt att alltid ta den den extra halvtimmen, lite så jag jobbar;)

Gissa vad jag gjorde igår… Det var inte båt kan jag säga… Golf!!?? ”Hur fan visste ni det”, hahah;) Nej men hade en trevlig Söndagsrunda med Jesper och Max ute på Sollentuna GK. Första gången jag spela där. Fin bana och nära stan, smidigt.

Jesper och Max, ganska bra värme och tryck i solen igår.

Boooom! Jag levde inte riktigt upp till runda i veckan, men ändå ok spel.


Kul att lira med Jesper igen. Vi är alltid extremt jämna, så brukar va tighta matcher. Nu har jag lite försprång då Jesper har ett jobb att sköta, så jag har hunnit lira lite mer, vilket jag tog vara på igår… Vinst alltså;)

Dagens frukost och som det ser ut nästan varje dag. Skulle behöva ända lite nu när det är sommar, lite fräschare, tror jag ska börja köra smoothie igen. Kanske Smoothie bowl ala Bali.