Snabbhet i parken

Sömn är ju sjukt viktig för återhämtningen och jag försöker alltid att sova tillräckligt, när man går upp 06.00 så måste man ju typ vara i säng 22 om man ska vara helt utvilad, men det är lite svårt. Jag har av en konstig anledning på senare tid sovit mindre, jag kommer i säng alldeles för sent. Mest för jag är ute och flänger och är aktiv, så kommer jag hem sent, och då har du alltid lite saker att ta igen och sedan lugna ner dig innan du kan sova. Så senaste två veckorna har jag snarare snittat runt 6h sömn. Det är för lite, men jag är ändå fräsch och presterar på träningen, men det är sånt som kan slå tillbaka framåt, så ska bli bättre… Säger jag och sitter och skriver detta strax efter 23 tiden;)

Träningsveckan har varit bra så här långt, jag tycker det känns som vi trycker på jäkligt bra, är tuffa pass. Sedan har jag varit ute på golfbanan en hel del, så min aktivitetsnivå har varit lite väl hög sista tiden tror jag. Efter att ha spelat två katastrofrundor, så insåg jag lite att jag nog behöver vila lite också. Så idag tog jag en superlugn dag hemma, bara låg på soffan, sjukt behövligt… Kanske är sömnen som gjorde sig påmind, men då är det bra att jag lyssna…

Kom just hem från en supertrevlig kväll men Holistic. Vi var ett gäng med olika relationer till Holistic, där vi möttes upp på Aveqia. Väl där kan man säga att vi fick agera kockar och laga vår egen avsmakningsmeny med god hjälp från en grym kock som stötta och hjälpte, men mest stod vi själva och enbart hade ett recept att följa. Så bra utmaning men kul och lärorikt.

Dagens pass ute i Vasaparken, snabbhet. Jag redo på Hultas signal.

Gillar denna övning. Man kör att det är en som jagar, där två ska täcka den fjärde gubben från att bli tagen. Idag hade jag en där jag skulle ta mig igenom Felix och Ryno, båda på över 100kg var, så rätt tuff match att fixa. Kör typ i 15 sec intervaller, så lite roligt men också sjukt jobbigt. Intervaller på annat sätt.


Avsluta med straffar, bonus, yes

Härlig bild på mig och Helena. Helena är ju nu ensam tjej med hela grabbgänget, jag tycker mest hon är jäkligt tuff och cool som gör det som den mest självklara saken, är inne och bara kör.

Andreas redo att ta sig an köket, inte ofta man ser coach i den rollen.

Peter, VD holistic, taggad att ta sig an uppgiften.


Seriösa grejer här. Brynt smör som vi sedan rökte, wow!

Förrätten som jag var delaktig att laga till, Kort sagt, men matjesill, med potatis, syrad lök, med rökt brynt smör och potatischips på toppen. Hade gjort succe att bjuds denna på midsommar tror jag.

En annan skön rätt med scallops

Trevlig att först laga mat tillsammans och sedan sitta ner och äta. Så ett tips på bra ställe för företag eller större grupper.

Nu är det god natt!!!