Toppenhelg

Tillbaka hemma efter en väldigt mysig och rolig midsommarhelg. Dock lite gungig i kroppen efter två nätter på båten, särskilt midsommarnatten var rätt stökig och mycket sjö, så var inte helt utvilad när jag lämnade båten efter den natten.

Jag var ju ute på Vindö med alla Matildas syskon, och där besökte vi familjevänner till dom, med flera andra familjer som är nära till familjen. Så en riktigt toppen midsommarafton, med extremt mycket god mat, sång, dans och lekar.

Sedan igår så blev det enligt plan och vi körde över till Saltis där vi hängde och kolla baddarna på badet och efter det var det fest på Grand Hotell. Det var en av dom roligare kvällarna på väldigt länge, super trevligt och mycket folk man kände. En stor anledning var även livebandet ”Håll käften”, som bjöd på grym underhållning och gjorde att man nog dans i typ 2h konstant. Jag hade sedan lagt båten nedanför så kunde lätt ta mig ner och sova. Grymt ju och imorse fick jag frukost av Mamma och Pappa som ju bor precis där, grym service.

Haha sedan var planen idag att ta sig hem till soffan och bara chilla lite extra… Men precis när jag kom hem så fick jag meddelande av ett gäng kompisar som fått boka om sin golftid, vilket innebar att jag skulle hinna hänga på om jag körde rätt snabbt ut mot Viksjö golfklubb. Så jag kasta om prylarna och slängde mig i bilen. Så nu känns det rätt bra att man utnyttja dagen och även hann med en golfrunda… Tror ni jag är pigg just nu… NEJ;) Så tack och hej för den här helgen.

Här kommer ett gäng med bilder.

På vägen ut mot Vindö bjöds det på fika hemma hos Christine och Pelle ute i Åkersberga. Det är ju typ på vägen ut, så perfekt svänga av med båten och säga hej.

Härligt häng i trädgården

Helena och Andrea i rätt blåsiga förhållanden

Framme på Vindö

Här är syskon med respektive. Härligt att få fira med alla dessa.

Silllunch och långbord

På väg ner mot lekar.

Jag trodde det skulle vara dom närmsta grannarna, men visa sig vara nästan 200-300 personer som samlats nere på ängen.


Eftermiddagsdopp

Min ända uppgift under dagen var att grilla, till min hjälp hade jag dock bästa stöd i form av Fritjof, aka kötthandlarn, så kände mig rätt trygg. Fritjof driver ju L&B, så med kött där ifrån, Fritjofs expertis och min rätt så bra touch (grill hybris), så lyckades vi rätt bra trots enorma mängder kött på grillen.


Vi körde bland annat flank, där vi hade en god jalapeñodressing på.

Haha, härligt med midsommar att man typ sitter hela dagen och äter.

Ganska mysigt nere vid båten på kvällen. Här var det även rätt lugnt på vattnet, men blåste upp under natten.

En lugnare morgon med regn och rusk

Stömma kanal ner mot Saltis

Oliva, Fritjof och Andrea

Vi hängde vid båten och kolla på tävlingen från håll


John och Mackan nöjda med tillvaron

I lagom tid så hitta även solen ut och bjöd på finväder resten av kvällen och natten. Skönt hägn på båten innan festen drog igång. Bra tat få in 10 personer i aktern.

Detta var inatt runt 03-tiden. Alltså jag var inte uppe så sent, gick bara upp och tog en bild;)

Mamma och Pappa, som bjöd på en trygg och skön förtöjning bredvid deras båt.