Stanna upp och reflektera

Kom just hem från Portal efter en bättre middag, lyxigt med tisdagsmiddag där, vi firade faktiskt Andrea som fyller 30 idag. Alltså Matildas syster. Batteriet till kameran glömdes dock hemma så inga bilder därifrån. Men som vanligt leverera Portal på topp!

Idag när jag vaknade och skickade meddelande till Andrea, så slogs jag plötsligt även av vad det innebar, vilket jag inte tänkt på i förväg. Men det innebar att det var min och Matildas årsdag idag, egentligen ett datum som var lite påhittat, då det är svårt att säga när allt börja. Men idag hade vi i alla fall firat 13 år. Så det satte lite sin prägeln på dagen, lite tyngre, bara för man kanske stannar upp och reflekterar och tänker tillbaka lite extra… Så jag passade på att efter träningen ta en sväng till kyrkogården, ligga i gräset i 15-20 min. Ganska skönt, även om jag inte riktigt finner någon ro där. Det är superfint, men jag har andra platser jag gillar mer…

Annars har jag lite stress av att sommaren flyger fram. Det är nu mindre en en månad tills jag drar iväg och åker skidor igen. Inget jag just nu längtar till, för jag tycker sommaren för tillfället är väldigt härlig och rolig. Men när det väl kommer, så har jag nog fått nog av träning, sol, bad, båt och golf. Men nu ska jag försöka fortsätta njuta av sommaren till max.

Ingen bild från dagens träning, men jag gillar denna från förra veckan på gänget efter ett av de tyngre benpassen. Detta är gänget jag kör dom flesta pass med, från vänster, jag, Linus Hultström, Mattias Guter, Felix Kronwall, Johan Ryno, Helena och Mattias Sjögren. Ett riktigt fint gäng jag trivs bra med!

Det här var väl strax innan bilden ovan. Jag, Ryno och Helena sliter på. Vi körde växelviss 20-30 sec gnugg med bollen (35-40kg), direkt på utfall med hantlarna 12 st och körde så några set.

Så här såg det ut igår, där vi körde en helt gäng med hopp under en timme. Mattan är ju redskap för att använda olika fotisättningar och startpositioner, samt även precision att landa på olika sätt.

Tänkte köpa 13 roser, men kände att 3 fick bli bra. Dom hade inte 13 fräsch i den jag ville ha.


Rätt fina träd som man har ovanför sig när man ligger i gräset.

Lite tvära kast, men måste visa nåt jag är lite pepp på. NOCCO lanserade igår en proteinberikad kaffedryck, och jag fick hem en leverans idag.

Sjukt snygg förpackning. Jag har faktiskt inte hunnit testa den ännu, valde att lasta in i kylen och ska göra ett test imorn bitti istället. Så återkommer med betyg.


Till ännu ett tvärt kast… Jag skäms lite för detta. Jag köpte nya växter för en dryg månad sedan, men nu har dom fasen regnat sönder, för krukan är full med vatten, så är inte torka… Och jag orkar inte göra något åt det nu. Jag gillar mycket i hushållet, men gröna fingrar har jag tydligen inte. Eller snarare har jag inte tid att ta hand om dom. Plantagen nästa kanske;)