Femkamp

Lite intressant hur energi och tempo svänger upp och ner, måndag, tisdag så var jag rätt seg, ville typ helst ligga på soffan. Sedan igår trotts några hårda pass så vakna jag upp med en jäkla energi och då går det rätt snabbt framåt, det är då jag sprudlar av energi och kommer på bra ideér också. Så igår drog jag hemifrån 07 och kom typ inte hem först efter 22.30 tiden, jag var hemma och bytte kläder men hanna aldrig sitta ner.

Körde träningen som vanligt, följt av ett lunchmöte, direkt ut till Lidingö där jag träna lite golf. Jag har bestämt att bryta av och bara slå/träna i veckan, inga rundo, försöker bryta min nedstigande kurva i formen. Sedan hade jag två timmar över, så gick jag in och boka upp båten som var ledig, plocka med en andra lunch. En andra lunch, jo men jag har varit så jäkla hungrig i dagarna så äter rätt mkt för tillfället. Vilket fall så plocka jag med en lunch, drog ut mot skurusundet, la mig där och guppa, njöt av lunchen i solen, bada och sedan maxa ur båten för att få lite skönt vinddrag på väg in mot stan.

Sedan var det direkt till Grönan där jag mötte upp med NOCCO och några av deras skidambassadörer, Jag, Helena, Felix Monsen, Lovisa Grant och Louise Nobel som är marketing manager på NOCCO. Där körde vi 5 kamp, hängde och testa några av attraktionerna. Ikaros och Tilt var dom som fick det att kännas i magen och ge lite härliga skratt, är fasen inte så ofta man gör sånt längre, men är ju rätt roligt.

Vilket fall en trevlig kväll, där det är lite kul att släppa ut ett gäng vinnarskallar och ha ”kul” i en 5-kamp, var en del fokus och vilja där bakom. Efter ”särspel” med Felix så gick jag till slut segrande ur ”lekarna”, men känner mig inte riktigt värd den, spela sjukt fegt men smart i särspelet, så safea hem segern. Men en seger är en seger, haha.

Gröten är nu utbytt mot smoothie, eller som jag skulle säga smoothie bowl.

Lite bilder från gårdagens överkropppass, som åter igen bjöd på en hel del puls, en hel del svett som ni ser. Körde en cirkel men där fokus var att explodera som faaan i varje rep. Så fokus på hastighet och kontroll i rörelsen.

Jag sa ju att jag skulle träna golfen, tänktyp ett jobbigt läge i bunkern där du hugger dig fri;)

Pressar där man även får med höften i sidled.

Lek med 40 kg boll, lägg även märket till mattan, som är Procedos platform 9 golf matta. Haha inte jag som fick välja, då hade jag varit lite sjuk. Bara fokus golf liksom.

Ville ha närmsta träningsområde igår och kom och tänka på Lidingö, som faktiskt är väldigt nära city, var även fint där ute.

Jag vet att jag skriver det ofta, men jag älskar detta så mycket. Som igår, hoppa in i båten och bara bränna ut för en timme, kvalite.

La mig här och slängde upp min mega selfie pinne för en bild.

Jag bränner ju inne på saker, min senaste är Dr Mat, som är ett sjukt bra lunchställe, lite mindre och färre platser, men grymt att ta med därifrån.


Härligt gäng på Grönan

Ser det ut som det var lek eller allvar, hyfsat fokus på Felix.


Side game, smeta på lite smällar på boxningssäcken. Har typ int i armbågen efter denna, haha.

Utsikten från slänggungan, wow.

Ganska fint