Äntligen Fredag!

Jag såg att detta inlägg hade hamnat i utkorgen och inte gått iväg i fredags, så jag dra iväg det nu ändå, söndag kväll.

Veckorna springer verkligen fram, skönt med fredag och helg igen, vilket även jag som inte har ett ”riktigt” jobb tycker. Tror denna träningsvecka har varit den bästa hittills, mest för jag kände att jag tog ett bra kliv senaste dagarna. Att jag orka lite mer och kunde trycka ur lite extra… Och då även med midsommar i ryggen. Så med den motivationen och inspirationen så blir det en lugn helg nu.

Planen är att trotts stökigt väder dra ut mot Sandhamn med båten imorgon. Idag är det grillning hos en polare på schemat. Jag har just kommit hem efter en rejäl uppladdning med kött, så kommer bli en bra grillning.

Angående kött så är det lite intressant. Jag har en tråd på messenger med ett kompisgäng som under dagen gått varm angående dilemmat att äta kött eller inte, någon som just sett en dokumentär om köttindustrin. Varje gång man gör det så blir man ju lite mörkrädd. Så nu skulle alla där bli veganer, vilket kan vara bra… Jag kör vidare som jag gjort senaste tiden, jag äter mkt mindre kött och faktiskt mer vegetariskt (än tidigare), men dom ggr jag handlar kött så är det av bästa kvalite, helst från svenska gårdar (ok jag gillar polskt kött jäkligt mkt också just nu). Samma med andra råvaror jag handlar, jag försöker inte snåla in utan köpa det bästa och ekologiskt. Jag kan bli ännu bättre och även lära mig mer, men försöker så gott jag kan. Så mat är något jag lägger rätt mkt pengar på, säkert för mkt, men jag vill ju ha bra bränsle i kroppen och den ska må så bra som möjligt.

Jag sa ju att jag skulle utvärdera nya Twenty från NOCCO. Haha jag ser nu att jag även har min NOCCO tröja, bra reklam i en bild. Nej men skämt och sida, jag testa den härom morgonen enligt plan. Jag gillar ju svart kaffe, jag gillar bra kaffe, får verkligen inte vara mjölk i. Så är ju inte så att jag kommer ersätta mitt kaffe med den. Så till frukost för mig passa den inte riktigt.

Däremot som här, plocka upp en kall när jag var ute och körde båt. Då satt den riktigt fint. Är ju som sagt en proteinberikad kaffedryck, så mer känslan av en lättare shake med kaffesmak. Att addera lite mer kaffesmak i vardagen, det gillar man ju. Så jag ger den tummen upp!

Var ute på Skeppsholmen igår för ett möte och hängde lite i Gotland Runt race villagen som är uppbyggd där ute. Hade precis öppnat, så rätt lugnt. Men trevligt och nog värt ett besök i helgen.

Snyggt på vägen ut

På kvällen körde jag ett träningspass med lite kompisar. Visa lite inspiration vad vi kör på våra pass. Lite kul att vara tränare ändå… Och grymt att kunna plocka ut prylar och köra i Vasaparken en sån här kväll.


Dom sa att dom tyckte det var ”super kul” efteråt, men här vet jag inte om dom gilla mig lika mkt. Syreattack och känslan att testa på att explodera från syra… Eller känna på hur det kan vara halvvägs ner i Wengen, längst ner är svårt att efterlikna och jag har även bara kört halva, så vet bara hur det känns.