Tur i skärgården

När vi bestämde att dra ut med båten i helgen så kändes det som en liten chansning, vädret såg helt enkelt mindre bra ut och regn kändes som en självklarhet. Kom dock överens med Jesper och Malin som var helgen sällskap ut, att det kunde vara mysigt ändå… NU i efterhand visa det sig att det inte kom en droppe regn och vädret blev rätt fint. Hade nästa spegelblankt hela vistelsen ute på Sandhamn. Vi låg i naturhamn precis bredvid Sandhamn, så det bästa av två världar. Lugnt och stilla, men möjligheten att åka in äta middag och hänga med lite folk.

Summerat så blev den en väldig lyckad tur ut. Jag stormtrivs verkligen på båten.

På vägen in idag mötte vi upp med Gotland Runt startfältet, som kom inifrån stan. Jag har ju kollegor från landslaget, Maria PH, Felix Monsen, Gustav Lundbäck som seglar med Helly Hansen, så kul att passera dom och vinka lycka till. Jag hade möjligheten att segla, men kände det tog mkt tid från träningen, men nu i efterhand ångra jag mig lite. Såg jäkligt kul ut. Vi körde ju 2 Gotland Runt tillsammans med proffs och Audi för ett antal år sedan, det var en jäkla upplevelse och man lärde sig mkt.

Magiskt att glida in när det ser ut så här, lugnt och stilla. Här är en vik och udde som jag som barn tillbringat väldigt mkt tid vid, nästan vårt egna ställe under hela uppväxten, då vi nästan var själva så fort vi kom dit. Så härligt att komma tillbaka nu.

Jeppe och Malin valde slå upp tältet.

Haha Jeppe lagom stressad av kylan i vattnet, aldrig sett någon simma så snabbt.

Tält i all ära, men det är ju rätt mysigt och i natt var det helt stilla, så sov som en kung.

Middag på Seglarhotellet.

Jag och Malin preppar frullen

Hade med Areopressen och lite lyxkaffe ut. Misslyckades dock lite med serveringen, hade lite för svalt vatten, välte ut allt en gång, men fick mig ändå någon fin kopp.


Inne i Lökholmen imorse.


Vi tog sedan en tur ut mot Grönskär som ligger strax utanför Sandhamn, det är väl nästan sista öarna just i detta område innan det blir öppet hav.

Promenad på Sandhamn

Mackan Löwgren mötte upp, hängde och åkte med oss in mot stan.


På väg in mot stan och i väntan på Gotland Runt startfältet hann vi även med en badpaus i området kring Vårholma. Hann verkligen se en hel del denna helg.

In mot Oxdjupet där det var rätt tajt med båtar.


Helly Hansen båten på väg utåt.