Göra sig redo

Som vanligt dagen efter fotboll, ja allsvenskan är ju igång igen så kolla omstarten DIF-Kalmar, så vaknar man upp med lite hes röst. Krävs inte mycket för det ska sätta sig på mig, kanske måste skrika ljusare helt enkelt, haha;)

En sak som var väldigt häftigt igår och fint. Haris Radetinac som varit borta för 2 korsbandsskador direkt efter varandra var tillbaka igår, och fick hoppa in vid ställningen 4-1 i 85 min. Men sättet hela publiken tog emot honom. Två korsband efter varandra är en lång tid, och tuff rehab, men jag tror han kände att allt slit var värt när han väl fick kliva in igår. Jag tänkte lite mot Hammarbybacken i vintras där jag kände något liknande, så jag fick gåshus och nästan lite tårögd för hans skull, var mäktigt, och fint när alla visar sitt stöd så.

Skönt med lite sovmorgon idag. Är på väg ut mot Vasaparken snart för ett härligt pass. Andreas säger ju aödrig vad vi ska köra men jag fick indikation att idag var det, bring you A Game, idag kommer kännas. Sånt blir man ju lite nervös för, men jag älskar det också, veta att det snart kommer göra rätt så ont. Just där och då, vill man ju inte, men innan och efter är det härligt… Lite udda är man nog ändå.

Idag kommer jag nog få äta upp detta, men det har kännt lätt och bra sista passen. Jag sitter och funderar om det kan ha samband med att jag lirat mindre golf och fått mer vila och därmed fått en lite mer push och effekt. Nu ska jag dock ha några dagar där jag ska spela mer, så får väl jämföra. Men är inte helt fel att ha lite mer aktivitet några dagar om man bara släpper upp efter.

Vi körde mjölksyra igår, väldigt mkt syra under hela passet kombinerat med att explodera i hopp och tyngre utfall.


Gillar avslutningsövningen vi hade efter en hel del annat jobbigt. Vi körde 45 sec explosiva utfall ufan vikt per ben, där polarn knuffa och tackla dig, så hände en del samtidigt. Vi körde 3 varv av detta.

Guter jävlas bra med mig samtidigt som jag försöker hålla fokus och spänning.

Tvätta bil är något jag gillar rätt mkt, så är nöjd att det finns en fin set up där jag har bilen… Är också nöjd med min nya jacka, 50% Rea på J.Lindeberg, bra deal. Jag var inne där och fixa en nya smoking igår inför ett bröllop. Vilket fall, deras kostymer och smokings är sjukt sköna och även prisvärda. Jag är ju inte sponsrad av JL längre så nu kan jag säga det med än mer trovärdighet. Jag går ju liksom tillbaka om köper allt där. Smokingen får ni se bilder på nästa helg.

Liksom spana in detta. Äntligen ett garage med dammsugare i.

Kvällsfika efter fotbollen igår. 22.30, inga problem med en stark lite kaffe, det tycker jag är skönt att jag klarar av.

Jag tar ju en del produkter från Holistic. Här är en intressant, shota lite nyttigheter, man kan tro att det smakar rätt äckligt.. Men antingen är jag van, men har konsistensen av nyponsoppa och smakar lite åt det hållet.

Annars tar jag ofta, Magnesium, Chlorella, Vitaminer och mineraler varje morgon och kväll. Reds och rödbeta blandar jag med protein.

Detta är lite av en intressant grej från dom. Magnesium spray som består av vatten från sjön Great Salt Lake som renats och sedan koncentrerats genom avdunstning. Naturlig och innehåller magnesium och 70mineraler. Man kan använda den vid träningsvärk, smärta, spraya på området. Jag kan inte gå helt o god för den ännu, inte testat så mkt,. men det lilla jag har testat och vet även andra så hjälper den fint. Det skapar en skön känsla. Vi skämtar lite och kallar den Jesus Sprayen, haha. Men helt enkelt ett mer naturlig och nyttigare än voltaren.