Spännade möte

Har haft en ganska härlig dag. Börja med att fortsätta träningen med lite mer ben, mina ben som fått jobba hårt i veckan och nu skriker efter vila. Ni som följer mig på Instagram och stories, såg lite av övningarna där. Så tips att gå in och spana där, lättare att skapa kontinuerligt flöde där.

Sedan skulle jag på lunchhmöte på fotografiska, men blev tvungen att efter ett hårt och tidigt pass plocka en lunch på vägen. Kan bli så grinig annars, haha. Var dock ett jäkligt intressant möte som gjorde mig peppad, det rör sig lära sig mer kring foto och utveckla fotograferandet. Mycket ideér men får se vart det hamnar. Blev väldigt glad av det i alla fall. Sedan bar det vidare över ner mot hemmabacken flottsbro för att möta upp med klubben där nere, dela ut ett pris och hägna med när kidsen körde träning. Jag var lite orolig innan då benen typ inte bar mig, men tog mig igenom passet bra, haha, kul att träffa alla där nere och träna lite.

Annars lite kul. Jag har kännt ett stort behov att vila upp huvudet under sommaren, jag har släppt mycket saker utanför träningen. Jag brukar annars ha rätt många bollar i luften. Men har känt att jag bara vill träna och sedan ha kul, låter ju rätt bra, haha. Alltså inte tvinga på så mkt jobb och åtaganden vid sidan. Så har strukit det mest jag kan från kalendern. Men nu börjar jag känna lite mer sug att dra igång saker och har haft en del bra saker och ideér som kommit upp senaste veckan. Så några lugna veckor till, sen ska jag köra hårdare och ta tag i saker jag skjutit framåt. Men en av saker jag börjat dra i, som rör er lite. Att i höst, spela in en serie med mer tränings/instruktionsfilmer på träning, så ni är redo för vintern och kan förstå mer av träningen. Känns som det finns intresse av??

Hade finsällskap i form av Marcus Sandell på dagens träning. Marcus har efter sin ryggoperation i vintras kört en del med Procedos platform 9, så han hörde av sig nu när han var på besök i Stockholm, fråga om han kunde hänga på och köra ett pass för att få lite mer inspiration och inblick, vilket han självklart fick. Kul att köra ihop!

Fotografiska, fin byggnad. Han även få lite rundvisning på några av utställningarna nu som var väldigt fina. Magnus Wennman & Erik Wiman, What’s on The Plate – vad barnen äter och Like a Horse.


Fastna vid denna monter vid ingången. Nästa steg efter Leican kanske;)

Med gänget nere i Huddinge.

Skönt med lite bonus sprinter i backen.


Matblogg. Har kört någon dag med omelett och lite god topping på det. Parma, färnkol, rädisor, rödbetor, jordgubbar… Och 65 grdigt ägg. Haha, ägg på ägg, men åt det till lunch och var så sjukt sugen. När jag väl la upp det på omeletten så skratta jag lite åt mig själv.

Nyaste köpet, en mandolin, jag är ju rätt dålig på att skära. Så sjukt skönt och smidigt alltså. Farligt vass bara .

Jag äter extremt mkt jordgubbar under sommaren.