Testning av båt

Passet i tisdags blev som jag trodde rätt så jobbigt, löp intervaller eller snarare sprinter i alla dess former upp i Observatorielunden. Trapporna var inblandad och några av dom brantare sluttningarna. Det kändes fortsatt bra och hjärtart var på sin plats, sjukt mkt puls men återhämta mig fint… Sedan i tisdags var det även golf på schemat och jag kom hem väldigt sent efter även middag på stan. Så när jag vakna upp igår onsdags hade jag inte samma tryck i kroppen. En blandning mellan två brutala pass och en tisdag som blev all in. Precis som jag sa, känner jag om jag kör en lugn eftermiddag eller som i tisdags körde på hela dagen.

Så gårdagens träning som jag inte har bildbevis på, öppna upp med 200st bollkast med 10-35 kg bollar och tryckte ner mig i källaren och blev ett pass som knäckte eller tog ner mig på jorden igen… Men det tycker jag det bästa med att köra i en grupp är, vissa dagar är jag stark och visar vägen, igår kände jag mig trött och såg någon annan i gruppen som tryscha på fint och får en att inte ge upp utan försöka ta rygg på. Själv hade jag gett upp och satt mig i repan för en kaffe… eller kanske inte men typ;)

Så igår styrde jag om planerna för att vila upp mig och njöt em eftermiddag på båten. Var först ute och testkörde nya Delta 33 Coupé, jag är inte spekulant på den men var där med en som är. Ni får nog se vem ganska snart. Så jag tyckte det var kul att va med och se, samt även få köra den lite. Väldigt fin, jag gav tummen upp till köp!

Sedan åkte jag ut, plocka upp egna båten och tog en tur genom stan och ut till Fjäderholmarna. Fick sällskap av två kompisar, Petter och Nina som kunde hänga på trotts en sista minuten bokning. Haha som ni märker blir det en del båt, men också att jag kan använda båten rätt flitigt i båtklubben, finns tider när jag än vill dra ut typ, sjukt smidigt.

Nu måste jag springa mot gymmet!

Dr Mat… Ställer jag äter på hela tiden nu. Jag är lite rolig att jag bränner inne på saker. Men på något sätt skönt att slippa ta beslut, ”vart äter vi lunch??”, och då har du svaret direkt. Jag sladdar förbi äter äter där, men plockar med mig rätt mkt också, ut till båten eller golfbanan.

Miso-laxen, Curry-kycklingen är grymma, men även denna med 63/65 gradigt ägg är fin.

Ute med Deltan som har sin försäljning inne på Djurgården.

FInt in mot Strandvägen, vid Galärbryggan

Skön set up, lite avundsjuk;)


Hitta en annan båt, som jag tycker va sjukt råå, XO 360.

Sedan över till Agapin och lite glid i Djurgårdskanelen…

Nina och Petter

Vi plockade upp Nina utanför Grand som även hade kaffeleverans med sig. Så ring Nina som jobbar på Grand om ni är ute med båt och vill ha en kaffe inne i stan;)

För att få tillbaka tryschet så köpte jag med denna ”veckokur” från Dr Mat. Alltså du ska shota en per dag säkert, är Ingefära och grukmeja. Jag körde i mig hela under eftermiddagen, sedan blev jag lite orolig om det kan bli för mkt… Men kändes ok hela dagen;)

Tisdagen gold, med Oscar Scherlin Anton Enerlöv , kul men väldigt seg runda, så var en hel del sånt här på tee

Kungsängen Kings

Trysch