R8, golf och pangmiddag

En lugn söndagmorgon, det kan ju vara en av dom bättre sakerna. Sitta vid datorn i lugn och ro och dricka rätt mkt kaffe… Ska dock försöka ta tag i dagen nu, hitta på nåt kul, sannolikheten till att det blir en båtsöndag är ganska överhängande. Vädret ser tyvärr inte särskilt kul ut, så är väl det det hänger på… Men nu tillbaka till i fredags.

Vi hade träning som vanligt, sedan var jag iväg på möte, träffade Cecilia Duberg som jag inte träffat på väldigt länge. Så var kul och härligt att träffa henne igen, givande samtal om allt möjligt och hon sa några fina saker om mig som jag tar med mig och känner mig stärkt av. För er som inte kommer ihåg, Cecilia jobbar ju med mentalträning och hade samarbete med Matilda och sedan har jag under senaste året haft henne som bollplank.

Direkt efter detta fick jag ett roligt mail av Audi, vilket gjorde att jag kasta mig i bilen och drog ut mot Södertälje. Audi är ju en av landslagets största partners och stöttar även oss åkare på vissa sätt. Så en samarbetspartner som betyder mkt då ni vet hur mkt bil jag och laget kör igenom alperna. Vilket fall. Jag var ute och hämtade en R8 som jag ska ha kommande veckor. Så mitt smile i fredags ville inte riktigt släppa och sitter fortsatt i. Jag har ju ägt en några sportbilar under åren, Porsche, Maserati men är nu mer en SUV kille med Q7an och innan det X6:an. Mitt sätt att transportera mig och leva i alperna är det betydligt mer lämpad bil att ha. R8:an har dock alltid varit en drömbil, så att nu få denna chans att köra den är galet.

Så finns en viss risk att jag kommer åka en del bil kommande tid.

Glad men jag ser också att detta leende är visst nervöst. Att hoppa in och köra iväg innan man lär känna bilen är alltid pirrigt. Jag har ju dock kört R8:an på Nürburgring för något år sedan. Så lite känner jag bilen.


Men hallå, en kille som ser lite nöjd ut, haha.

Att ha en sån här snygg sak och gilla att ta bilder kan innebära att det kanske kommer bli lite bilbilder kommande tid.


Igår morse och på väg ut mot golfbanan. Lite tråkigt att åka själv men något man får ta.

Vi var ute på Lövsätra golfbana igår 8 kompisar och spela tvåmanna scramble. Så en riktigt härlig eftermiddag.

Igår skulle det regna men såg ut så här, idag ska det va sol men ser inte ut så här.


Jeppe på Godot, där vi körde lite bankett efter golfen.

Riktigt trevligt med golf och sedan en bättre middag. Brasserie Godot är ett av mina nya favoritställen, grym mat och sjukt trevlig personal. Så vi har hängt där en hel del denna sommar. Deras drinkar är värda att gå dit för.

Vinerna till middagen… Jag körde dock bil så fick mer lukta på dom, men två fina. Så bilden ovan, där jag har vin. Så är det för att just lukta på dom för att få ännu bättre matupplevelse.

Sniglar som är en av deras signatur rätter, galet goda, vitlöksgratinerade. Wow!

Sedan hade vi fått en specialbeställning som dom inte har på menyn. Cote de boeuf. Som ni ser rätt så bra laddning för 8 personer. 2st på per tallrik. Sjukt gott men också sjukt mätt. Tack för en grym kväll!