Återhämtning på sjön

Känns som mina inlägg blir lite enformiga, gör ju typ samma sak hela tiden. Det blir en hel del båt för mig kan man säga, men jag tycker det är så jäkla mysigt, så försöker passa på att dra ut så mkt jag kan. Om det inte varit för träningen hade jag hängt ännu mer i skärgården, sovit över mer på båten. Men man har ju ett ”jobb” att sköta också, haha;)

Så söndagen blev enligt plan, ute och brände lite båt, kom undan vädret, bada och spana in lite nya ställen. Yes jag badar en del, kylan får ju inte stoppa en. Plockade upp John och Helena på Bockholmen, där jag hade båten ifjol. Det bästa med det var att jag hade 30 min till godo, så jag hann klämma in en brunch där. Brunchen dom kör på Bockholmen är sjukt mysig, och jag hade kollat på att boka upp ett bord, men allt var fullbokat. När jag dock kom själv och dropa in så var dom snälla och löste en plats till mig. Så ett litet tips, dra ut en lördag eller söndag och testa den.

Idag var det träning sedan stod jag i valet och kvalet med golf eller båt, men fick bli det senare, var ju så fint väder. Så drog ut och hängde på båten, återhämta mig efter ett bra träningspass och njöt av lite sol och bad.

Jag får annars nypa mig i armen lite i dagarna, känner mig lite bortskämd ock skäms nästan lite över det. Tränar, eller tränar ganska hårt måste jag erkänna, sedan hoppar jag in i R8:an och kör ut mot båten som jag sedan bränner ut med. Två väldigt roliga leksaker, som får mig att le lite extra och var tacksam för det jag har här och nu. Sedan vet jag ju också att det är helt andra saker som är viktigt för mig för att jag ska må bra i slutändan. Men som sagt ändå liten bonus.

På väg utåt igår

Förra veckan fick jag tips om ett ställe hyfsat nära stan, där man kan äta eller fika, Velamsund på Värmdö. Så vi åkte dit och tog en glass och en kaffe. Skönt ställe längst inne i viken. Kändes dock lite ödsligt igår och inte supermsyigt där av.

Kan ju bero på vädret att det var lite mindre med folk, men som ni ser ganska smidigt att kunna lägga båten precis nedanför.

Jag sa ju bad, trotts vädret. Ganska stiligt dyk ändå va… Synd bara att landningen typ drog ner ner slutpoängen lite.

Ny dag, ny båttur. Fritjof pekar och ställer vart han vill åka.

Idag körde vi häng inne i Saltsjö Duvnäs


Från båten och in i bilen.