Frustration på banan

Haha igår var vi ute ett gäng och spela golf. Det gick helt skapligt att spela, men putta ganska bedrövligt, så scoren blev inte så fin. Dock bara +6 över HCP. Men i alla fall, någonstans runt hål 12 så höll jag på att tappa det efter ett sjukt fint utslag och inspel som sedan sluta upp med en dubbel typ. Där och då bestämde jag mig för att sluta spela golf. Jag kände bara. Detta tar bara tid, jag blir inte bättre och jag blir så förbannat trött av det i slutändan. Från träning, direkt ut på banan, blir jag ganska trött på kvällen. Så tänkte, Båt är så jäkla mkt bättre, lika roligt men det är inte svårt och jag kan typ inte misslyckas på samma sätt.

Haha som ni hör en viss frustration, mest för att jag inte känner att jag blir bättre. Men annars är jag väldigt bra att hålla humöret på banan, har lärt mig att det inte lönar sig att bli arg. Värre är det i andra tävlingssituationer, säg fotboll eller annan sport, där tappar jag det ofta rejält när det inte går vägen… Och ja även i skidor kan det hända;)

Så idag valde jag att hoppa golfen och få upp lite sug igen. Så tog en sväng på stan och styrde lite saker. Sjukt skönt att typ inte göra någonting.

Helena under dagens träning. Efter ett ganska jobbigt benpass så avsluta vi med en liten tävling. Vi grabbar körd 35kg i varje hand och sedan tävla vi om vem som kunde köra flest antal utfall. Fick köra ett ben eller dela upp på två, alltså välja hur många du körse per ben. Blev jobbigt i benen, men framför allt i greppet, jag orkar inte riktigt där. Tappa du så var det över. Vinnaren tryckte in 41 st, jag fick ge mig på 30-34, vi hade lite diskussion om någon skulle var bortdömd eller inte. Vann gjorde jag i alla fall inte. Sånt gillar jag inte. Känner mig stark, så det sved lite. Så kör av ett benpass, helst massa hantlar så ni är trött i armarna redan. Sedan kan ni ju testa.

Golf igår

Oscar och John, där Oscar hade med hunden. Riktigt mysigt sällskap.

Var Johan Ryno, Färjestad och 3 st ganska så inbitna Djurgårdare om lira med mig, Oscar och John. Men vi höll sams och hade en trevlig runda och jag fick även hoppa in i team FBK i lag med Ryno, där vi i alla fall spela till oss en gratis fika efter 9:e.

Vidare till grillmiddag ute på Ekerö hemma hos Rapaport. Fick sms på vägen in mot stan, så vem tackar nej till en färdig middag. Så hann med lite mer golf med smågrabbarna. Puttningen som dock redan gick dåligt under dagen fortsatte gå dåligt, så Ruben tog mig ganska lätt, attans.

Dessa två är det ganska bra fart på. Är ju Matildas minsta brorsor. Ständigt något på gång alltså. Dom har börjat skjuta fotbollen rätt hårt också, så kändes igår när vi körde fotboll när dom tryckte på skott. Haha, så jag fick ge igen med en liten bröstvärmare och rätt bra skott tillbaka. Men det gillar dom och tål.


På vägen hem var det magiskt ljus, så fick stanna och knäppa denna. Önskar jag haft tid att fota lite mer, men får bli en annan kväll.