Ytterskärgården

Äntligen fredag igen, ganska skönt. Som vanligt känner jag av veckans träning, börjar nästan känna mig lite nedtränad alltså lite nedkörd, vilket är lite planen nu när jag typ bara har en vecka kvar av ”riktiga” sommarträningen, sedan är det bara några månader kvar till premiären i november, haha, så kommer ju kriga vidare med träningen men på ett litet annorlunda sätt då fokus flyttas mot skidor. Men nu krigar vi hårt en vecka till först.

Man säger ju även att sjön suger, vilket det känns som den verkligen gör. Även om vi hade världens mysigaste eftermiddag och kväll igår, så kände jag av typ 2-3h aktiv båtkörning och massa sol från igår när jag vakna idag. Igår efter träningen så drog vi först förbi Nocco som igår lansera en isglass, Ice Pop, med caribbean smak. Hängde där och sa hej, sedan plocka vi med oss lite glassar ut i skärgården. Med vi är det jag och Helena, som sedan mötte upp med John och Oscar som redan dragit ut kvällen innan.

Vi mötte upp dom långt ut i ytterskärgården, nära långviksskär för er som vet. Så där kom vi ut vid 15-tiden och stanna fram till solnedgång innan jag och Helena rulla in mot stan igen. Ville inte missa dagens träning, även om det var sjukt lockande att stanna kvar där ute och sova över med grabbarna.

Men turen vi hade tillbaka in mot stan var magisk, en av dom finare jag kört själv, eller nog den bästa. Kunde ligga och trycka 35-40kn på spegelblankt vatten hela vägen inåt.

Massa glass hos NOCCO

John och Oscar som varit ute sedan i onsdags, så kul att möta upp dom där ute, även om det var i längsta laget för en dagstur. Går ändå lite soppa, Djurgården-långviksskär, särskilt då jag som oftast marchar 35-40kn;)

Yatzy

Ganska fin liten vik

Kan det bli bättre, nya Ice Pop och med hela Östersjön utanför sig. Snyggt!

Bra temp på vattnet där ute… Eller inte, men jag har typ blivit immun och klarar det mest. Tycker typ det är skönt.


Som ni ser rätt öppet utanför. Ligger väl några små saker utanför men annars är väl Finland nästa.

Utforskar ön, med Nämndö och Dalarö långt där inne.

Nu profilbild, yes! Låna John tröja för en stund.

Var uppe och flög en del med drönaren, har så sjukt mkt fina bilder. Denna är lite rolig, synd att det inte är blått/turkos vatten.

Middag på kliopporna.

Engångsgrill och lite flank

På väg inåt igen och navigering mellan grynorna när vi lämnade.

Ön eller snarare skäret från andra hållet

Full fart framåt

Mjukt och fint, som att köra på silke


Alltså jag fota nog 500 bilder igår och var sugen att fota ännu mer. Jag blir manisk när det är så fint och ljuset så bra. Lite skadadM;)