Kommendören och Bröllop

Här kommer en summering av helgen. Har varit i Uppsala på ett bröllop, då en av Matildas närmsta vänner gifte sig och självklart två väldigt nära vänner även till mig. Men mer att det är från M:s sida. Är ju en lite speciell helg, då det imorgon är 1 år sedan Matilda gick bort. Så var lite fint att igår få fira och ha lite kärlek i luften. Är härligt men blir självklart även lite känslomässigt för mig. När man ser hela Matildas tjejgäng från Handels samlade som igår, så är det så tydligt att det är en som saknas i gänget. I alla fall en toppendag och kväll, tacksam att få vara där. Så tack Andrea och Anders, magiskt!

I fredags kväll så slutade det upp med en spontanmiddag på Kommendören, där en kompis jobbar. Var deras sista kväll inför semestern. Så vi åt och hängde där ett bra tag. Jag har varit riktigt hungrig i veckan, så jag testa nästan hela deras meny. Allt var väldigt gott, särskilt deras sliders och tonfisken är värda att dra dit och testa.

Nu är jag hemma, men åkte från Uppsala och mötte upp med lite familj för middag och mysigt häng. Vi ska hänga och vara tillsammans lite imorn också, har planer att besöka graven tillsammans och sedan luncha. Så imorgon tar jag ledigt från träning, vill låta kroppen vila lite extra, då det nog med mkt känslor i helgen och imorn kan göra gott. Nu är jag i alla fall lite trött och även lite ledsen. Så dags att sova.

Starta upp med ett ostron på Kommendören

Dessa är fina

Och Tonfisken

Haha vi körde lite Beerpong ute i baren. Avslappnat häng.

Är bra med R8:an, jag vill ju köra den så mkt som möjligt, så här drack jag alkoholfritt för att kunna köra dit och hem. Win Win alltså.

Bissan som jobba på Ski Lodge i vintras och nu på Kommendören. Alltid grym service och trevligt att äta när hon jobbar.

Mot Uppsala… Eller detta är faktisk i eftermiddags och på väg hemåt.

Jag och Mackan, taggade igår

Andrea och Anders, på väg ut i kyrkan.

Botaniska trädgården i Uppsala. Väldigt fint ställe och byggnad.


Bra drag på middagen

Tillbaka i Sthlm och lite häng med dessa.