Träningsgänget tar över Hillenberg

Gårdagen var lite lite jobbig och jag var inte riktigt i mitt bästa jag, kändes lite nertyngd. Spenderade stora delar av dagen med familjen, besökte graven och hade lunch nere på Bockholmen och hängde i solen där. mysigt.

Sedan drog jag och Helena och mötte upp med nästa lilla familj, träningsgänget som hade en heldag med lite roliga aktiviteter utöver träning. Vi hade missat lite grejer men valde att möta up senare på restaurang Hillenberg, där Karl Ljung och Andreas bjudit in oss alla för att laga mat tillsammans. Så hela restaurangen abonnerad och öppen bara för oss. Vad är liksom inte bättre än lite god mat för att få tillbaka glädje, samt häng med massa fina grabbar. Helena och Lollo går in under ”grabbar” då det mer är ett yttryck än ordagrant;)

Så man kan säga att man lämnade Hillenberg rätt så mätt igår. Haha, jag åt så sjukt mkt kungskrabba och kött, främst när vi stod och lagade allt. Så när vi väl skulle äta var jag typ mätt.

Lite häng med delar av familjen på Bockis.

Ett bra gäng att skicka in i köket. Detta är typ hela Andreas gäng han kör på sommaren, vi i Stockholm och även Gävlegänget. Så väldigt trevligt att samlas alla och ha lite kul tillsammans.


Haha jag glömde att en viss Johan Ryno förstörde bilden i förgrunden… Men han är en fin kille och menar inget illa med fingret, så jag lägger upp den ändå… Men om ni tycker det är otrevligt så är ni välkomna att dra en bussvissling när han dra på sig FBK tröjan i vinter, inte mig emot;)


Haha så här såg det ut rätt mkt när jag lagade, så sjukt mkt bra råvaror som jag inte kunde låta bli att ”testa” lite längs vägen.