Gastronomisk vecka

Sladdar lite för mig denna morgon, jag är lite halvtrött ska jag erkänna. Vakna vid 02 inatt och var tokpigg, tror även jag hade lite mkt tankar i huvudet, så kan vara det… Haha jag kan inte säga riktigt vad det är för det är inge viktiga eller tunga saker, typ mer om jag ska spela golf eller åka båt innan jag drar och hur jag ska optimera tiden till söndag då jag flyger till Zermatt till 150%…. Fanns väl något mer bakom där, men ni fattar. Men att ligga och slösurfa mellan 02-03, det gör att jag är lite trött nu.

Kan även vara skaldjurplatån från Sturehof som var svårsmält, hallå lyxproblem;) Var där med Engelberggänget igår och åt. Vi är ett tajt gäng som lärt känna varandra väl genom åren i Engelberg och många är på besök i stan nu. Jag glömde kameran så inga bilder på maten tyvärr, var väldigt bra. Jag tror dock Enander och Johan Axel som båda är fotografer var mest irriterad på mig, det fanns ett ganska stort sug att få klämma och testa min nya Sonya A9. Dom ville mkt hellre se kameran än tex bilen. Vi skiter väl i R8:an, ta med kameran bara. haha, älskar den prion, helt rätt.

Min vecka kommer annars vara rätt sjuk matmässigt. Hillenberg måndag, Sturehof tisdag och på fredag väntar Oaxen som jag längtar väldigt mkt till… Jag gillar det ju, men får lite ångest att det inte är bästa maten för träningen. Men måste njuta lite ocksån nu när det är sommar.

Nedan följer lite bilder från gårdagen. Där John Tollin tagit dom flesta, har sagt det tidigare, men han gillar att fota så kul att jag får lite bilder även på mig själv. Han gör även ett bra jobb, inte många som levererar så man är nöjd när man ger dom kameran.

Hade fin träning i Vasaparken igår. Gnugga fram rätt bra syra ur benen, och blanda det med ruscher och reaktioner. Här en kul där vi skuggföljer varandra mellan konerna. Alltså intervaller 15sex, där man ska försöka fälja efter kompisen som sätter tempo och riktning sida, sida. Kul ändå att man ser att jag har bliken på fötterna och försöker fökja, hyfsad prop jag åkte på på andra sidan Atlanten, hockey alltså.

Jag och Gabbe trampar på och försöker lura varandra med kroppsfinter.

Ser ut som vi är några som måste hämta lite andan mellan seten, det var tungt igår.

Haha detta är så kul. Vi kör typ alla med Polar V800, så efter passem jämförs det en del. ”hur många minuter hade du i 5an”, ”hur jobbigt var ditt pass”, ofta med glimten i ögat men kul att jämföra, för man vet ungefär hur man har varandra så kan även se när man är sliten eller fräsch och orkar trycka ur. För det syns på pulsen.

Japp det blev båt igår också. Boka upp 3h och drog ut på en badtur, eller snarare planerad badtur, men som det varit sista tiden… Metrologerna måste tagit semester eller bara tagit sommarlov, för det som skulle va sol blev typ storm och någon liten regndroppe.

Men vad göt det. Vi hade trevligt ändå.