Möte och häng

Jag kan inte skriva det igen, men är ganska sugen ändå, faaaan va skönt det är att det är fredag… Jag är lite trött, jag vill ha helg. Jag lägger ju ändå inte upp så mkt träningsbilder, så ni tror nog att jag inte tränar så mkt, för bilderna som kommer nedan visar ju något helt annat, men jag lovar, haha;)

Jag tycker vi ligger ganska på gränsen med hur hårt vi kör för tillfället, kroppen får jobba hårt och jag är sliten. Men en liten intressant grej. I veckan eller senaste dagarna har jag blivit lite stel i ryggen, kände av något när vi körde några tunga rotaioner. Jag hade lite samma en period under slutet av förra sommaren. Jag är helt säker på att det har samband med årsdagen, stress och sorg. Har känt mig superfin innan dess. Men nu blev det lite mycket i kombination, så det sätter sig lite över bröstryggen och jag stelnar till. Häftigt hur kroppen fungerar och processar, är inte bara mentalt.

Jag har annars hunnit optimera tiden rätt bra innan jag åker som jag skrev härom dagen. Nu sitter jag och funderar när jag ska hinna packa, för det är rätt fullt upp idag och även imorgon. Någon som kan komma över och hjälpa till??

Kort summering av senaste två dagarna och något jag reflekterar över när jag själv lägger upp bilderna. Jag är tacksam att jag hunnit träffa så mkt fina vänner senaste dagarna.

Onsdag, träning och hängde sedan med Engelberggänget, tog en riktigt lugn och fin eftermiddag, hängde och drack kaffe. Drog sedan ut och åt middag på Bockholmen, deras kärleksbar, alltså där dom kör grillbuffe under fina sommardagar.

Torsdag, träning och sedan med båten ut till Saltis där vi hade möte och häng med dom flesta som jobbar kring Stiftelsen. Vi är alla utspridda i världen, så kul att träffas och hänga.

Delar av Engelberggänget, kaffe på Mellqvist

Glass på Snö, tycker den är riktigt fint


Jag och Oskar sitter och skrattar åt Ninas fotokunskaper, när hon ska leka med kameran. Dock kanske lite fel, hon satte ju denan fina bild.

Kärleksbaren. Man kan nästan se att det är grillbuffe här va.

Mysigt ställe att äta på, det var dock rätt kallt, svensk sommar alltså.

Mötte upp med Christine och Pelle som kom in från jobb och har sin hemmahamn på Bockis


Idag ska jag lämna tillbaka denna lilla sköning. Ska ju iväg och åka skidor, så är nog bra att hoppa in i Q7:an igen. Kommer sakna den, väldigt rolig. Haha det är dock lite roligt, jag kör en del bil genom stan, kanske lite väl mkt. Men jag kör mellan ärenden, för att hinna allt. Och med R8:an har jag gjort samma, bara det att man syns LITE mer, blir snabbt lite mer vräkigt att typ stann utanför kaffestället och hoppa in dra en Espresso och rulla vidare. Eller när man kommer tredje varvet runt kvarteret inom en timme. ”fan nu steker han runt här igen”, kan jag tänka mig att folk säger, haha. Vilket fall, jag är väldigt tacksam att kunna fått chansen att leka lite med den. Det jag dock kom på är ju att den verkligen passar mig och jag kanske borde ha den även i vinter. Jag är ju Atomic #REDSTER, så den passar ju rätt bra med laggen;)

Fint ställe att mötas upp med stiftelsen, hänga tillsammans och lägga planer för framtiden. Tack Anna och Robin för att vi fick komma över.

Bad och lek, sommarens helt klart varmaste bad med typ 19 grader.

Vem kan springa på vatten??… Jag kan testa

Lite av ett life goal, bo och ha båten så här.

Trevlig grillmiddag med gänget

Vi blev kvar rätt länge och den blev som förra veckan, en väldigt fin tur hem med båten i solnedgången.