Möte och häng

Jag kan inte skriva det igen, men är ganska sugen ändå, faaaan va skönt det är att det är fredag… Jag är lite trött, jag vill ha helg. Jag lägger ju ändå inte upp så mkt träningsbilder, så ni tror nog att jag inte tränar så mkt, för bilderna som kommer nedan visar ju något helt annat, men jag lovar, haha;)

Jag tycker vi ligger ganska på gränsen med hur hårt vi kör för tillfället, kroppen får jobba hårt och jag är sliten. Men en liten intressant grej. I veckan eller senaste dagarna har jag blivit lite stel i ryggen, kände av något när vi körde några tunga rotaioner. Jag hade lite samma en period under slutet av förra sommaren. Jag är helt säker på att det har samband med årsdagen, stress och sorg. Har känt mig superfin innan dess. Men nu blev det lite mycket i kombination, så det sätter sig lite över bröstryggen och jag stelnar till. Häftigt hur kroppen fungerar och processar, är inte bara mentalt.

Jag har annars hunnit optimera tiden rätt bra innan jag åker som jag skrev härom dagen. Nu sitter jag och funderar när jag ska hinna packa, för det är rätt fullt upp idag och även imorgon. Någon som kan komma över och hjälpa till??

Kort summering av senaste två dagarna och något jag reflekterar över när jag själv lägger upp bilderna. Jag är tacksam att jag hunnit träffa så mkt fina vänner senaste dagarna.

Onsdag, träning och hängde sedan med Engelberggänget, tog en riktigt lugn och fin eftermiddag, hängde och drack kaffe. Drog sedan ut och åt middag på Bockholmen, deras kärleksbar, alltså där dom kör grillbuffe under fina sommardagar.

Torsdag, träning och sedan med båten ut till Saltis där vi hade möte och häng med dom flesta som jobbar kring Stiftelsen. Vi är alla utspridda i världen, så kul att träffas och hänga.

Delar av Engelberggänget, kaffe på Mellqvist

Glass på Snö, tycker den är riktigt fint


Jag och Oskar sitter och skrattar åt Ninas fotokunskaper, när hon ska leka med kameran. Dock kanske lite fel, hon satte ju denan fina bild.

Kärleksbaren. Man kan nästan se att det är grillbuffe här va.

Mysigt ställe att äta på, det var dock rätt kallt, svensk sommar alltså.

Mötte upp med Christine och Pelle som kom in från jobb och har sin hemmahamn på Bockis


Idag ska jag lämna tillbaka denna lilla sköning. Ska ju iväg och åka skidor, så är nog bra att hoppa in i Q7:an igen. Kommer sakna den, väldigt rolig. Haha det är dock lite roligt, jag kör en del bil genom stan, kanske lite väl mkt. Men jag kör mellan ärenden, för att hinna allt. Och med R8:an har jag gjort samma, bara det att man syns LITE mer, blir snabbt lite mer vräkigt att typ stann utanför kaffestället och hoppa in dra en Espresso och rulla vidare. Eller när man kommer tredje varvet runt kvarteret inom en timme. “fan nu steker han runt här igen”, kan jag tänka mig att folk säger, haha. Vilket fall, jag är väldigt tacksam att kunna fått chansen att leka lite med den. Det jag dock kom på är ju att den verkligen passar mig och jag kanske borde ha den även i vinter. Jag är ju Atomic #REDSTER, så den passar ju rätt bra med laggen;)

Fint ställe att mötas upp med stiftelsen, hänga tillsammans och lägga planer för framtiden. Tack Anna och Robin för att vi fick komma över.

Bad och lek, sommarens helt klart varmaste bad med typ 19 grader.

Vem kan springa på vatten??… Jag kan testa

Lite av ett life goal, bo och ha båten så här.

Trevlig grillmiddag med gänget

Vi blev kvar rätt länge och den blev som förra veckan, en väldigt fin tur hem med båten i solnedgången.

 • Johanna

  Hej! Som trogen bloggläsare har jag några frågor om din träning. Hur länge håller era pass på ungefär? När man genom åren läst om en del andra skidåkares barmarkssäsonger får man ju nästan känslan av att det hetsas lite om att lägga mest tid i gymmet. Tränar någon 6 timmar per dag ska någon annan vara värre och träna 8 timmar. Då er träning känns mer (tids)effektiv än vanlig gymträning kanske ni tränar kortare pass? Sen undrar jag lite om löpningen, du sprang ju en hel del om somrarna tidigare men verkar inte göra det nu? Tröttnat? Eller pga kroppsliga “problem”?

  • mattiashargin

   Hej Johanna,
   Du har helt rätt att jag ändrat ganska mkt i träningen, och framför allt gällande konditionsträningen. Tidgare cyklade jag och sprang väldigt mycket och långa distanser. Jag är väldigt bra på det och har rätt bra kondition, så tycker det är kul. Men sedan jag började träna med Andreas ser jag det på annat sätt. Jag försöker få in konditionen och pulsen i mer övningar och rörelser lik skidåkningen. Så får det mer i allt vi gör på gymmet, eller i vasaparken där vi kör mkt kortare intervaller men med mer rikningsförändringar. Så jag är garanterat en sämre löpare på 1mil, som många kopplar samman med vad konditon öär, men jag har idag ännu större syreupptag som jag förhoppningsvis kan ta vara på i backen på ett bättre sätt.

   Angående pass så håller jag med där också. Är en hets att köra flest pass, och man tappar lätt kvalite och tryck i passen. Nu kör jag istället för 10 pass i veckan, där mkt tar ut varandra, istället 5 pass med 2 vilodagar under helgen. Jobbigt ibland för huvudet att bara köra så få pass, men det är också så hård träning att jag även själv känner att jag inte orkar mer heller.

   Är not vettigt att lägga en större grund med mer pass när man är yngre, nu toppar jag ju maskineriet då jag har många timmar och träning i ryggen genom åren. Dra ett mail här, om du har fler frågor.