Zermatt

Då är man på tour och nere i alperna igen. Känns som årets säsong drog igång relativt tidigt i år. Planen är att ha 7 dagar här för att köra in oss lite, känna lite på prylarna, fixa i ordning nya pjäxor och hänga lite med teamet, så vi är redo på riktigt när vi flyger över till Nya Zeeland om några veckor. Så en liten smygstart känns det som.

Och det var precis vad vi fick idag, började med att det var för dåligt väder så allt var stängt idag, dock lite skönt så man hann plocka upp allt i lite mer lugn och ro, se till att allt är på sin plats. Så nu är man redo känns det som. Dock en väska med lite pjäxor som jag inte hittar, men som tur är ska jag ju ändå ha nya så är relativt lugnt. Vi förvarar ju en del saker i bussarna under sommaren, så det är därför lätt att det hamnar på fel ställe. Jag är ju inte så slarvig så jag bara tappar bort en väska, är mer lite dåligt planerat att jag kanske la den på fel ställe i april;)

Alltså för mig var även dagen sjukt behövlig, typ bara få ligga på rygg och kolla serier, sånt man gör på läger men aldrig hemma under sommaren. Minns typ inte när jag hade en hel eftermiddag på soffan, har ju hänt en del saker konstant under sommaren. Så känns som jag ska börja ta igen det nu. Passa på att slappa och vila upp sig på jobbet alltså;)

Vädret för kommande dagar ser faktiskt så där ut, så får hålla tummarna vi får komma upp imorgon, annars får vi bara vänta en dag till eller två.

Lite skön känsla att rulla in bland bergen igen.

Zermatt och Täsch, där man i vanliga fall måste parkera och ta tåg upp. Men då vi har så sjukt mkt pryalr får vi köra med bilen hela vägen upp, sjukt skönt.

Oskar och Matts går genom byn igår kväll… Att det fastnar moln så här på Matterhorn är tydligen ett tecken att det ska bli dåligt väder, vilket det även blev.

Vi vaknade upp till det här.

Så längre frukost och någon extra kaffe.

Sedan en del soffhäng. Gött att träffa Matts och resten av gänget igen efter sommaren.