Tredje dagen med inställt

Hmm dag tre har passerat och det har än så länge inte blivit någon skidåkning. Lite otur ändå med tre inställda på raken. Största problemet tror jag varit vinden i lite kombination med lite dimma som kommer och går över toppen. Även om jag gärna vill upp så spelar det ingen större roll, vi kommer få några dagar som vi behöver här.

Så nu har dagarna gått åt till att vila upp sig, kolla serier, men även självklart kört lite fys. Lite kortare och enklare pass, så man inte är helt slut när vi väl får åka skidor. Det är lite roligt, kommer säkert bli att vi nu kör 3 dagar med fys och sedan 4 dagar skidåkning och fys, så kommer sluta upp med 7 dagar utan vila, men det ska man väl orka.

Första två mornarna såg väl ut så här, idag var det betydligt bättre men ändå inte nära. Känns alltid sjukt när det senare spricker upp, och mna är nere i byn med solsken.

Matts med lite böj. Vi tryckte på ett kortare benpass.

Skön positon i soffan med Netflix på datorn, och ganska bra utsikt från soffan också.


Nya pjäxor står redo

Tycker den nya röda plasten är riktigt fin.

Idag cykla vi intervaller och sedan körde jag på en kortare överkroppscirkel.


Vi passade även på att dra ner och träna lite på svingen. Banan som ligger 10 min från Zermatt såg väldigt fin ut, vi höll mer till på rangen.

En range där det bjöds på grästee, det är ju faktiskt rätt fint.

Jag har typ fotat 1000 bilder på detta berg senaste dagarna, och då har det mestadels varit molnigt. Är så sjukt, molnen vill inte släppa helt från toppen. Men ser ju rätt coolt ut också.