Äntligen på snö!

Idag gick det äntligen vägen, efter en dryg timmes försening fick vi äntligen komma upp på glaciären och åka idag. Efter någon timme sprack det även upp och solen titta fram, så en perfekt första dag att få stå på snö. Ganska bra känsla ändå när man klicka i bindningarna första åket och drar iväg, man känner att det är här man hör hemma, är ju ändå skidåkare, kan ju lätt glömma det under alla timmar på sommaren man lägger på gymmet.

Vi körde bara runt och körde friåkning idag, ganska ouppstyrt, mer vad man kände för. Jag menar alltså att tränarna mest stod och kolla från sidan. Jag växla lite mellan GS och Sl-lagg. Är ju dock svårt att slå känslan när jag klickar i slalomen och lätt och ledigt kan carva ner, jämförelse mot hur det känns på dom längre laggen.

Annars ganska kul, är väldigt många landslag här, mer än det brukar denna tid. Så är kul att träffa alla efter sommaren, surra och hänga lite uppe i backen. Nu är det läge att sova. Klockan står på 05.30.

Ganska skön kontrast mot sommaren, att komma upp på snö igen.

Ganska hyfsade förhållanden ändå. Det är inte super mkt snö, då det varit en rätt varm sommar på höga höjder. Men lite snö senaste dagarna gjorde det vitt och fint för någon dag.