Mellanlandning i stan

Jag har mellanlandat i Sthlm några dagar till, kan inte få nog av sommaren. Ska upp till Åre i helgen med landslaget, på typ kick off för säsongen. Så jag passade på att trycka på en till träningsvecka med Andreas och gänget, samt njuta av några sista sommardagar här… Jag vet att inte sommaren egentligen är över, så ni behöver inte känna er stressade, men om man ska till NZ och vinter i typ en månad, så jo då är den det.

Fick en fråga när jag kom tillbaka i måndags, vad är det första du ska göra, golf eller båt. Det blev golf, men jag har självklart hunnit med båda två.

Är lite osäker att detta blir en upprepning nu, kanske skrev detta i veckan fast på lite annat sätt. Men innan jag åkte till Zermatt så lät jag kanske inte superpepp på att dra igång. Men så fort vi kom på snö och var igång, så kändes det helt rätt. Så nu ser jag verkligen fram emot Nya Zeeland och vill ha mer åkning.

Kom just hem från en middag på Bockholmen och kärleksbaren som jag även nämnde härom veckan. Jag var där med familjen och fira mamma som fyller år när jag sitter på planet mot andra sidan jorden. Så trevlig kväll och bra häng där.

Från snö tillbaka till detta igen. Drog nästan direkt ut till banan. Känner mig lite stressad att jag lovat bli bra i år och nu är typ tiden borta.

Sollentuna GK och en bättre kväll

Spelade med dessa två Jesper och Rikard. Vi är alla tre typ jämnbra, ganska lika avslappnade till spelet, vill lira bra men inte allt för seriösa utan kan skämta rätt gott med varandra under rundan. Så blir alltid kul och jämna matcher när vi är ute.


Pre dinner famijebild

Även om jag tog bil, så trevligt att kunna komma med båt och lägga till för en middag på Bockholmen. Såg att man kom in så senare under kvällen

Mamma och Pappa rullar hemåt igen.

Sjukt snyggt ljus, med solen dom mörka molnen bakom och självklart båten.

Jag nämnde ju i veckan att en väska var borta, den kom aldrig fram. Så igår insåg jag att jag inte inte hade allt jag behöver för Nya Zeeland. Var framför allt en GS hjälm med ryggskydd som saknade, varpå jag drog ett mail till POC och 24h senare så har jag detta paket med allt jag behöver. Man älskar ju snabb service även i semestertider, tack för hjälpen för bästa support!