På väg ifrån Åre

Helgen uppe i Åre är avklarad och jag är på väg där ifrån nu. Jag kan väl börja med att avslöja att det inte blev någon seger för egen del, i varken individuellt eller lag. I det individuella var vi tydligen klara efter dom saker som kördes i fredag, så chansen att jobba sig vidare upp i fältet enligt plan fanns inte riktigt där. Fel taktik att spara på krutet, haha.

Gårdagen var istället fylld av roliga lagutmaningar på förmiddagen, där man kan sammanfatta det så här. Alla är rätt sugna på att vinna och när spelreglerna inte alltid är dom tydligaste eller det lämnas minsta spelrum och utrymme, så tänjs det ganska bra på gränserna. Inte fusk men alla är kreativa och tar helt enkelt för sig. Är lite kul att se. Tycker mitt lag prestera rätt skapligt men räckte tydligen inte hela vägen där heller. Dagens avslutades sedan med att vi drog iväg och körde forspaddling hela gänget. En ganska lång och rolig tur, inget extremt då vi fick hålla oss i ganska enkla vatten, men rolig aktivitet ändå.

Idag fylldes dagen oväntat enbart med möten, så kroppen fick vila upp sig lite, vilket var lite skönt. Vilket fall, trots uteblivna toppresultat så sammanfattat roliga dagar och kul att träffa hela laget och kicka igång säsongen tillsammans.

Nu är det någon dag med träning innan flyget lyfter mot Nya Zeeland.

Hinderbana med ögonbindel. Jag kan dock sätta typ 1000spänn på att 3 av 6 nog ser rätt skapligt genom ögonbindeln. Alla fick sätta på sina egna och justera som man ville. Så man la ju precis inte trippla lager vid synfältet, haha.


En av dom sköna sakerna vi smacka av lite halvt ouppvärmda, tävling vilket lag som kunde skapa längsta spit linjen inom laget. Kändes lite i ljumskar efteråt. Foto:Klas Rockberg

Knop och knep Foto:Klas Rockberg

Vidare mot forspaddling

Felix och Klas

Foto:Klas Rockberg


Nationalarenan där det om 547 dagar kickas igång med hemma VM.


Vinnarna på Alpine Games i år blev Maria PH och Jesper Brändholm