Blandning av mat och träning

Bilderna som ligger nedan är lite blandade från i söndags kväll, igår och idag. Alltid svårare att veta vad man ska skriva när du har fler dagar att binda ihop. Vilket fall, ni kan se på bilderna, kanske är lättare. Jag har haft någon dag i Stockholm då jag flyger här ifrån på torsdag till NZ. Så är några dagar med att försöka styra det sista inför resan, se till att allt som ska med är på plats, allt som behöver göras innan man lämnar för en månad är fixat. Tror jag har hyfsat koll på läget, men det märker vi nog.

Söndag och ett väder som inte bjöd in mer än till att faktiskt bara vara hemma. Ganska skönt det också ibland.

Så körde lite matlagning. Grönt och gott men inget komplicerat, ni känner nog igen denna som jag även visa för någon vecka sedan.


Alltås en Omelett med massa grönsaker.

Vidare till nästa måltid och frukosten.

Aeropresson är lite underskattad, är ju väldigt lätt och smidig, och det blir väldigt fint kaffe. Kanske något jag skulle ha med på resorna och hotell.

Från måndagspasset. Helena och Felix i bakgrunden.

Vi körde på ett rätt fint överkroppspass

Hulta med lite drag.

Jag med lite rotationer.

Fotboll mot Malmö igår och en av dom bättre matcherna på länge, grymt drag, roligt spel men tyvärr en snöplig förlust som sved riktigt hårt. Så är det. Trots att det sved och besvikelsen var total så gilla jag att väldigt stora delar av publiken stod kvar och fortsatte sjunga efter slusignal, för att visa att man uppskatta insatsen dom gjorde.

Dagens träning körde vi ute i Segeltorp, ute på fotbollsplan där. NHL spelarna vi kör med har gått på is där ute nu tillsammans med massa andra spelare som hänger i stan. Så vi körde direkt efter dom klev av isen. Så jag passade på att dra ut lite tidigare för att spana in lite skönt lir.

Josefsson och Gabbe i duel framför kassen.