På väg till andra sidan

Sitter i Singapore just nu, hade tänkte skicka detta i Frankfurt igår kväll men planet från Stockholm var lite sent så blev sjukt stressigt att hinna nästa flight där. Men efter lite högre puls, något högre kroppstemp så var det lugnt i slutändan. Jag landade typ5-10 min efter boarding och kom till gaten typ 30 min efter, men då var allt något försenat så drog igång lagom till jag kom dit. Så hann till och med med en kaffe och kvällssnacks på loungen som låg vägg i vägg med gaten. Hade annars varit lite oskönt att bränna första långa flighten, hade kunnat blivit en betydligt längre resa där.

Vilket fall nu är jag på väg i alla fall. Första långa flighten är gjord, sov nog 8 av 12 h på den, så rätt bra jobbat. Jag flyger, Frankfurt, Singapore, Sydney, Queenstown.

En rolig sak, eller kanske mindre rolig sak är att jag flyger helt själv. Resten av gänget flyger en annan väg, vilket är lite mitt eget val. För att förklara det kort. Jag ville väldigt gärna flyga Star Alliance, för att kunna utnyttja guldkortet. Använda lounger, ta med golfbag osv, det underlättar resandet lite. Så jag fick till att min biljett ändrades, så man kan säga att jag valde det framför kompisarna. Jag överlever lite ensamhet ett tag, nästan lite skönt. Jag kommer dock nog vara rätt pratglad när vi ses där borta i alla fall.

Sista dagarna i Stockholm var rätt mysiga. Ni ser några bilder nedan. Nu väntar en månad av vinter. Vädret i NZ brukar dock vara rätt vårigt och fint nere i dalen där man bor.

En av dom sista kvällarna i stan och mysig middag nere vid bockholmen.

Kvällsbad!


Frukost, jag blandar mellan smoothie och gröt. Här gröten.

Jag lovade även i början av sommaren att visa mitt nya stenbord vilket jag helt glömt, här är det i alla fall. Mina kompisar på svenska stengruppen som hjälpte mig med skiva och undered. Det är en granitskiva som ligger på.

Gjorde även ett soffbord i fin grön marmor.

Hallå, spana in denna matchen, nästan lite väl kanske. Färgerna är noga utvalda, man gillar ju blårandigt. Jag har inte douchebags så mk tidigare men går nu all in kan man säga. Hmm är inte skidor där i skidfodralet, undra vad det kan vara….Fan jag skrev det ju högre upp kom jag på;)

Arlanda och en snabb juice

En jäkla massa boardingkort

Hej då Stockholm


Hej Singapore