Framme i Wanaka

Vakna just första morgonen här i NZ, Wanaka, kom hit igår under eftermiddagen i lagom tid för att packa upp, få i ordning på allt. Sedan middag och i säng. Trots att man sover rätt mkt på flyget så är man ju galet trött ändå när kvällen smyger på.

Resa som nog total flygtid med stop osv är 35h, och lägg till några timmar för att ta sig dörr till dörr. Den är lång men tycker den ändå gick väldigt smärtfritt och flöt på fint. Jag gillar rutten jag flög, lagom långa byten, bra ställen att hänga på. Särskilt Air New Zealands lounge i Sydney var mysig, kom dit lagom till dom öppna upp en bättre frukostbuffe, så njöt av den innan jag kunde gå in och ta en dusch, få på mig lite fräscha grejer och avsluta resan på topp. Nästan lite fusk att tjuva och ta en dusch redan där, men så bra också.

Sedan kul att möta upp med gänget här i Wanaka, nu är alla samlade och redo för lite åkning. Är ju vi i världscuplaget teknik som är här, 6 åkare och sedan 10 st uppdelat på tränare, servicemän, fysio, kock. Så vi är ett rätt bra gäng som är uppdelat på två hus.

Dags för frukost nu. Lyckades ändå sova till 05.00, vilket jag är nöjd med… Så snabbt upp med detta inlägg och sedan göra sig redo för skidåkning efter frukosten.

Det här gillar man, jag fixade lite extra benutrymme på en av långflighterna.

Hej Sydney! Första gången jag landar och fick sätta fötterna på Australiensisk mark, dock bara som transfer. Känns som ett land jag borde besöka snart.

Faktiskt en väldigt fin frukost på loungen

Detta var 1/4 del av loungen, men där resten såg ut så här också när jag gled in på morgonkvisten. Rätt skönt med lugn och ro efter en längre flygning och massa ljud.


Och sedan detta, som gör att guldkortet är ganska mkt värt resor som denna. Dom erbjuder ju dusch på rött många lounger, och denna var rätt stor och fin. Så värt att ha med extra t.shirt, kalsonger och deo för att kunna känna sig som en ny människa 10min senare.

Flyger in över Cornet Peak, skidområdet i Queenstown

Jag hade inte helt tur med vädret, men ändå rätt fina vyer


Hej Wanaka