Magiska mornar!

Kom just ner från backen efter en väldigt härlig dag, det är andra dagen i rad nu där det bjud på magiskt väder och fin åkning. Efter första dagen så är det lite skönt att få växla över och få några fina dagar i säcken. Har blivit två dagar med GS för mig. Tycker jag presterar rätt skaplig åkning och det känns rätt skönt att köra, så siktet börjar ställas in mot Sölden nästan. Hahah, lite snabba puckar nu, men skämt och sido så är det mest samma som ifjol, att få träna lite mer allsidigt och bryta av för att inte bara köra slalom.

Det är så galet fint här när vädret är bra, för mig som gillar att fota är det nästan lite jobbigt. Jag ser så sjukt mkt bra bilder och skulle kunna plåta non stop. Jag har varit ute en del med drönaren senaste dagarna, flängt runt för att fånga lite coola grejer. Detta var även det första jag tänkte göra nu när jag kom ner från backen… men kände jag måste hinna vila lite också. Men första dagarna innan Jet lagen satt sig, så är det ju rätt bra att vara aktiv hela dagen så man inte går och lägger sig på dagen. Nu sista dagarna har det varit just så, fullfart fram till middag och sedan god natt vi 20.00. Alarmet står ju dock på 04.25, så rätt tidiga mornar.


Denna bild och solnedgång alltså, jag säger bara wow!!!