Påtvingad vilodag

Ligger på rygg på sängen och njuter av en riktig vilodag eller snarare en påtvingad vilodag. Igår kväll såg vi på prognosen att chansen till skidåkning idag var väldigt liten, så vi tog beslutet att inte försöka åka skidor idag, vilket visade sig bli helt rätt beslut, rutinerat. Ganska skönt att ta beslutet i förväg och kunna få sova ut och få en riktigt lugn morgon som du återhämtar dig av. Istället för att gå upp 04.30, i värsta fall åka upp till backen och där få beskedet att det är inställt, och då kalla det vilodag, där man typ redan gjort allt som är jobbigt och tar energi under dagen. Alltså gå upp tidigt och ”pendla” till backen.

Något som var ännu mer rutinerat var mitt beslut på gymmet igår. Innan tränarna sagt något, hade jag känslan lite själv att det skulle bli inställt, så jag ”chansade” lite och kräma ur ett ganska bra benpass. Så perfekt att få det gjort innan vilodag, så man är fräsch i backen imorgon.

Det kanske dock var mest lite tur, dess för innan hade vi faktiskt varit på golfbanan och vänt. Vi var riktigt sugna att spela en runda i fint väder, men oturligt nog var hela banan uppbokad pga av tävling. För typ andra gången på en vecka. Så vi fick vända och åka hem med en kortare vända på ranchen bara. Idag regnar det rätt kraftigt ute så är inte särskilt sugen att lufta klubborna idag.

Så här ligger jag på sängen, tar det väldigt lugn och vilar så gott jag kan… Nu börjar jag dock bli kraftigt rastlös, så pass att jag är sugen att gå till köket och bara äta något för att hitta på något kul eller typ ta 10:e koppen kaffe för dagen.

Bilder från igår.

Jag sa detta citat idag efter att ha sett lite bilder på ett cafe som en fotograf sålde. ”Fan det är inte svårt att vara fotograf i Nya Zeeland”, alltså känns som man får så sjukt mkt gratis då allt är så vackert… Kom bara att tänka på det när jag såg denna bild

Gustav och Matts redo inför första åker, tränarna i bakgrunden som sätter upp banan.

Gänget redo på start. Man skulle önska att alla dagar/mornar under vintern var som dessa.

Gustav på start

Myhrer med ett bättre sprej i mål.

Matts och Valter överlägger dagen.

Två sköna grabbar på stan, på jakt efter en riktigt bra trysch-jucie… Vilket vi även hittade

Förutom sängen är detta något som använts rätt flitigt idag. Floss, lite boll, och en större vibrerande boll som är rätt fin att få massage av.

lite mysigt med brasan inne när det regnar ute.

Ok, jag har inte blivit så rastlös så jag tog en löptur på vilodagen, även om det kunde vara så. Från härom dagen då jag tog en löptur ner till vattnet och jogga en kortare sträcka där nere.