Ändrade aktiviteter

Idag var dndra dagen i rad där det tyvärr inte blev åkning. Hade fortsatt snöa och kommit nederbörd under natten så backen höll inte riktigt för träning idag tyvärr. Så var bara ställa om siktet för dagen. Förmiddagen blev det en vända till gymmet och direkt efter lunch drog vi iväg för en 9 hålare med golf. Banan var inte helt oväntat ganska blött men ändå över förväntan, så kul att få till lite spel. Hann även med en lite vända med fotbollstennis efter golfen, så betydligt mer aktiv än igår.

Drog ut en vända med drönaren igår. lite chansning då det var en del moln, men enligt plan så titta den fram strax innan den gick ner och jag fick en del fina filmklipp och bilder.

Är jäkligt kul att flyga men även utmanade att tänka och hitta rätt vinklar med den från luften. Man måste tänka lite annorlunda. Är så sjukt sugen att fota upp i backen, men där finns ju inte riktigt tiden för mig. Måste ju fokusera på åkningen för min egen del. .. Svår avvägning… eller inte,)

Uppvärmning på gymmet

En PWO sen är man redo för lite trysch

Andre sträcker ut

Matts tar luft

Matte och Gustav gnuggar lite mage

Drog sedan ut på banan där där jag och Gustav mötte Andre och Sveder i en spännande bästboll/sämsboll, där det avgjordes på sista hålet och faktiskt blev helt delat mellan oss efter lite svängningar åt båda håll. Kanske lika bra för stämningen.

Inte helt grönt, är ju ändå vinter, men relativt bra skicka ändå.

Haha, fanns sina ställen där det låg lite vatten, men ändå inte så mkt som man kan tro efter denna bild.