Slow motion med A9n

Dagarna fortsätter springa på lite här nere, och även tiden allmänt, känns sjukt att jag har varit här i över två veckor nu. Eller är ju snarare 3 veckor sedan jag lämna Europa. Vilket fall, sedan racet härom dagen var det direkt upp för träning dagen efter då vi hade rätt bra. Kroppen var lite sliten som vanligt efter parra men rätt skönt att köra ur den också. Sedan blev det två dagar vila från skidåkning, lite dåligt väder som drog in. Idag var vi uppe igen, med full kraft. Om man ser bilderna så är det kanske inte helt ok att klaga, för det var superfint, men ändå kanske inte riktigt topp. Senaste två dagar har det dragit in en rejäl varmfront, så idag när vi kom upp var det snarare vår där uppe. Tänk en Aprildag hemma. Stenhård frusen vårsnö, grova snökristaller. Det är ju bra att träna på, men rent testnings mässigt med skidor får man inte ut mkt på den snön.

Idag testa jag filma lite med A9:an, Sony kameran alltså. Ni kan se lite på Instagram. Vore kul att lära sig filma lite bättre, framför allt förstå sig på kameran bättre för filming. För den är ju ganska bra även för det A9n. Så idag var mission att testa slow motion lite, där den kan köra upp mot 120fps i full hd. Måste testa lite mer så man kan bjuda på nåt mer rörligt framåt.

Jaha, då var det dags att sova här igen. Ny träningsdag igen imorgon. Vi har i alla fall fått typ en timme extra på morgonen nu, så alarmet ringer inte förren först 05.30, det gör ändå lite skillnad jämför med 04.30. Det tidigare kände som det skulle ta kol på oss efter en dryg vecka.


Rudi gör i ordning materialet medan jag byter om och fotar, det är service det;)

Här ser man rätt tydligt på snön, att det är rätt vårig känsla på den… Men rätt magiska räfflor ändå


Myhrer och Matts spanar uppåt i backen och funderar kanske snarare vad som hände i det där finalavsnittet på Game of thrones igår…