Har ni några frågor?

Det är lite kul, jag märker att jag tar mindre och mindre bilder för varje dag, första dagarna var jag lite smått manisk. Blir typ liten mätt på utsikten, men också för att det är svårt att hitta nya vinklar när man är på samma ställe varje dag.

Senaste två dagarna har jag inte kännt samma tryck i kroppen, vilket jag känner lite i åkningen, åker bra men inte med samma klipp. Har gått någon förkylning här, så tror jag fått en lite släng. Märker det även på fysen, fotbollstennisen, har underpresterat två dagar i rad, ingen intensitet och saknad av glöd och sista trycket som gör att man inte vinner matcher. Det senare stör mig mer än uppe i backen;)

Jag funderade även lite, jag skriver ju rätt mkt här men frågar sällan er om det är något särskilt ni undrar över, något ni vill veta mer om eller frågor ni vill ställa. Dra någon kommentar eller skicka ett mail under kontakt så ska jag svara er eller kanske om det är intressant frågor svara i ett inlägg. Träning, skidor, material eller annat. Skjut högt och lågt.

Älskar komma upp till detta. Kliva ut bilen, smyga runt på parkeringen och fota i 5min innan man går in värmer upp och sätter på prylarna.


Idag låg jag och Myhrer och rulla i en GS bana, Matts låg i banan bredvid och nötte GS. Här gled jag runt med kramp i vaden på start, så av med pjäxan och in med nytt blod. Så chansen att fota Matts, perfekt.

Man borde kanske inte bli trött på denna utsikt, alltså det bakom Matts. Matts kan man kanske efter en månad i samma hus bli lite trött på, haha.

En restbild från drönaren tidigare i veckan.