On hold

Klockan ringde 04.58 imorse, gillar att ställa den lite ojämna tider ibland. Vaknade i alla fall med rätt tungt huvud och kanske inte den där energin man hoppas på den tiden på morgonen. Rulla ur sängen och tog mig upp till köket för en frukost och två koppar kaffe innan jag var människa. Känns som jag har åkt på en liten förkylning som gjorde att jag igår klaga på trycket i kroppen och idag även slagit lite hårdare. Vilket fall, efter en längre frukost var jag ändå på banan så drog upp mot backen där jag idag hade riktigt grym tränings set up styrd. Var helt själv med tre tränare och service, ganska bra uppbackning ändå. Matts och Andre drog på annat håll för GS med Schweizarna, Krille, Matte och Gustav körde Fis race i Cornet.

Men det blev aldrig så bra som det var tänkt. Låg riktigt tät dimma över hela berget, så pass att en tränare enligt rykten spydde för han blev så yr när han tog sig ner första åket. Dom såg typ 3cm framför sig…. Så blev lite ”on hold” för väntan på bättre tider, men efter 45 min kaffedrickande kände jag det var värt ett försök, behöver ändå träna lite skitväder också… Men idag var det lite väl skit, så efter två åk och ett någorlunda försök fick jag ändå kasta in handduken. Såg ingenting.

Så blev att åka ner och ta en så lung dag som möjligt för att bli lite piggare och vara redo imorn igen. Nytt försök då, samma set up, hoppas bara på lite bättre väder och mer energi, roligare att gå upp på morgonen då.

En radio i handen och lite kaffe i väntan på besked

Tränarna kom dock in snabbt och gjorde sälllskap

För en kaffe

När vi kom upp och där man faktiskt såg 3-4 käpp, men det var dagens max.

Så vad gör man när man inte kan åka, man fotar och tar vara på dimman som skapar lite magisk känsla.

Nere vid liften tittade ändå solen fram emellanåt, men den klarade aldrig trycka sig helt igenom

Så min eftermiddag blev här. Jag vill inte klaga och tror inte jag gjort det innan, men vårt nät suger så brutalt här. Allt man ska göra tar 3-4 ggr så lång tid. Så mkt jag skulle vilja göra som jag inte orkar för det just tar onödigt med lång tid. Idag hitta jag dock en lucka då det fanns lite drag, så kunde under 2h stöka av lite måsten vilket var skönt.

TV hörnan eller mobility hörnan som den även kallas. Här ligger vi större delen av dagarna, rullar och kollar sport. Rätt härligt ändå. heltäckningsmattan är inte att underskatta vid dessa aktiviteter om man bara bortser hur skitig den troligtvis är.

För att återhämta mig lite. Riven ingefära

Som jag lägger i vatten och får dra i 20-30 min.

Som jag sedan silar och kramar ur alla vätska ur.

Boom så har du en starkare ”shoot” eller dryck som man kanske skulle kalla denna om man tänker på storleken.