Krämar ur det sista nu.

Imorgon är faktiskt vår sista dag med åkning här, sedan rullar vi några timmar norrut, Christchurch, där vi flyger ifrån på tisdag.

Imorgon blir min sjunde dag på raken, man kan säga att jag krämar ur det sista nu. Jag ska dock erkänna att jag börjar känna mig lite trött, då jag även varit lite förkyld några dagar, men nu är fit for fight igen. Vilket fall, är lite konstigt, även om jag börjar känna mig sliten så var vi på gymmet i eftermiddags och körde ben, men där tryckte jag på vikter som jag brukar och det gick rätt lätt. Så känns mer som man blir mentalt sliten, av alla tidiga mornar och att komma upp och aktivera sig och högprestera i backen under dom timmar man är där.

Så även om det är magiska förhållanden för tillfället, så känns det lite skönt att flyga här ifrån. Jag måste ladda om nu. Det optimala hade varit att nu tagit en 5-6 dagar till et varmt ställe, Fiji som ligger några timmar bort typ och sedan kommit tillbaka hit för en vecka till med åkning. Lite kryddat upplägg kanske men ändå…

Hade även varit sjukt skönt att för min del ställa en biljett via Bali nu för lite surf på vägen hemåt. Har ledigt till nästa tisdag då jag måste vara i Åre… Om det inte var för den grejen som är sjukt obligatorisk i Åre så hade jag lätt gjort det, nu känns det lite tajt och blir stressigt.

Bilderna nedan är blandade från igår och idag. Igår SL och idag GS, där jag prestera rätt fin åkning. Överraska mig själv lite hur jag kunde trycka på i en relativt utmanande backe, men med grymt underlag i.

Att rulla till backen när det ser ut som idag är rätt lätt. Lite skönt att kunna åka en timme senare också då det även ljusnat något.

Gårdagen var en av dom finaste, underlagmsässigt men också estetiskt, molnen låg som ett perfekt lock strax innan målgång.

Nästan lite skrämmande att åka ner där. Dess bilder på start är vår fysio Sveder som har tagit. Jag är lite jobbig och trycker på kameran och säger, ta lite bilder på mig, men måste ju få lite extra jobb där på start. För lugnt annars.


Här är nästa kille som får jobba lite extra, min serviceman Rudi, får utöver att hålla koll på materialet i backen även agera bloggfotograf då och då. Jag har inte vågat säga till honom vad A9:an är värd, då blir han nog lite stel med att åka runt med den på axeln:)

Hmm rygglimporna får nog jobba en del här. Kanske vettigt att träna ryggen i en del flexion på gymmet också??


Kolla in detta. När vi kört för tidigt är det inte öppet, men hur soft att kunna plocka en fin espresso på start. Det ligger ett cafe som serverar bra kaffe på toppen, 20m från start. Yes!

Så skönt med en paus och lite surf. Har köpt ett NZ simkort jag kör med under tiden vi är här, vilket innebär att jag för nästan en månad slängt ut mitt vanliga simkort… Så säkert en del som försökt få tag på mig utan att kunna, ooops. Men kände att det finns tusen andra sätt att komma i kontakt om man måste. Så rätt tyst på luren ett tag, lite skönt;)


Här är Jocke som jobbar på i köket och som under denna månad varit en stjärna och sett till att vi fått grym mat alla måltider. Sjukt skönt och bra.

Inte helt lätt att mätta oss 6 åkare och 8 tränara och serivce. Ganska hungrigt gäng tror jag.