Over and out

Då sitter jag på flygplatsen i Christchurch, redo att flyga iväg snart… Själv då alla andra har en annan route hemåt likt som på vägen ner. Känner mig rätt redo för resan, den är lång men också rätt mysig.

Jag tycker vi kan summera ett jäkligt bra läger, sista veckan som var magisk rädda upp några inställda dagar i början. Jag måste nog ha fått till 16-17 skiddagar här nere, så rätt bra antal och mängd åkning med en del riktiga kvalitetsdagar också. Så tack Nya Zeeland för en bra tid.

Sista dagen på berget, så körde vi en liten GS tävling inom laget. 4 åk, två bästa tiderna gick iväg som segrare. Jag hade haft någon bra dag på GS laggen dagarna innan där jag även var rätt snabb så hade förhoppningar att kunna skrälla mot grabbarna som ändå kör det på riktigt… Men en liten tuffare satt bana och att Myhrer och Matts klev på lite extra gjorde att det inte riktigt blev så. Hamnade strax under sekunden efter i bägge min åk. Där jag tror det slutade med vinst till Myhrer, Matts tvåa, Rönngren trea, osäker om Gustav eller jag knep fjärdeplatsen, kanske inte är så viktigt, ni har pallen där ändå.

Kul att köra lite träningstävling, även om vi har tid allt som oftast så laddas det ju lite extra när någon säger, ”idag är det race”.

Sen var det in i bilen och upp mot Christchurch där vi gick ut och körde en riktigt pangmiddag, kött och rödvin, jäkligt fint att få fira av lägret lite.

Kaffe i termosen och redo för sista dagen upp mot backen.

Warmp up

Matts avslappnad och redo för race och iakttar…

Myhrer som ber till högre makter för en vinst;)

Gänget gör sig redo med en sista warm up

Detta är min packning här… alltså utan mina 21 par skidor. hmm ganska mkt saker ändå. Någon som sa att simning är skönare och kräver mindre packning;)

On the road

Bättre ställe för en paus


Och här är jag nu.