Tillbaka i stan

Jag överlevde flygresan, den gick relativt smidigt även om man får lite kryp i benen och stela höfter efter att sitta 2 ggr 12 h långflighter. Jag sitter ofta hela flighterna, orkar inte upp och röra mig eller så, så lite stel blir man. Har en lite rolig story. Första flighten var försenad typ 1 h pga av tekniskt strul, och när vi fick gå ombord så tog det ytterligare en dryg timme innan vi fick lyfta. Jag satt helt själv på en 3-rad under denna timme, ganska nöjd att jag troligen skulle kunna ligga ner och sträcka ut.

Det var faktiskt när jag checka in när damen i disken sa att hon skulle blocka mitten sätet bredvid mig, så jag fick lite extra plats. Så jag var rätt nöjd och nu blev det ytterliggare ett säte ledigt. Är ju typ business klass på en sådan set up.

Vilket fall, när jag väl våga ta ut segern, typ några minuter innan vi skulle lyfta. Så top jag upp kameran, tog en snap och skicka till någon kompis. Typ, kolla här!!! Men jag jinxa det, 1 minut efter det kom en flygvärdinna med ett par, och beklaga att dom måste byta säten då deras tv skärmar inte fungerade. Så helt plötsligt satt jag där intryck vi fönstret sjukt besviken, vilket dom säkert såg när dom slog sig ned.

Jag hamnade upp i Stockholm, blev inte Bali, Fiji eller annan drömresa som jag skrev om. Ska upp till Åre efter helgen, så passade på att boka upp nåt möte här i stan innan helgen.

Nu ska jag nog bort till gymmet och röra ur mig resan. Vakna dock rätt tidigt imorse så har redan varit ute och promenerat någon timme och njutit av lite frisk luft. Jetlag är ändå rätt bra.

Sista planet och jag tog upp min bok och summera lägret, lite material och testning, vad som var bra, vad som är nästa steg och plan för kommande läger. Kalla det NZ vägen mot OS… Är lite kul, min handstil är så där, skriver ofta stödord och bryr mig inte hur det ser ut. Så inte många som skulle kunna läsa, lite bra i och för sig. Hemliga grejer ju… Jag kommer dock göra samma som jag fick av en kompis härom dagen, då jag kommentera en snap och skrev lite sarkatiskt ”snygg handstil”, varpå jag fick ett stort finger tillbaka bara. Så den av er som kommenterar eller säger något om min handstil kommer få samma emoji tillbaka;)

lugn och skön morgon, känns dock konstigt att vara tillbaka i stan igen.


Haha, känslan när man ska fota sin fina smoothie bowl men allt bara rinner ut och ser så där lagom snyggt ut… men gott var det