Tillbaka i Åre

Checka precis in i Åre, så gäller nig att sova nu så jag får min skönhetssömn;) Är ju uppe här för 2-3 dagar med fotograferingar för landslaget. Vi får alla årets kläder, sedan kör vi lagbilder och lite individuella grejer med olika sponsorer. Känns som jag precis var här, även om det nu är dryga månaden bort, den gången var det ju mer kick off bara.

Så lite blandade bilder från helgen nedan, en helg som blev riktigt lugn enligt plan.

Lördagsmiddag, och faktiskt enbart för mig själv. Körde middag och netflix häng. När man inte haft en helg i Sthlm på så länge och spenderar den själv, känner man sig lite tråkig… Men behövde lite lugn och ro, för att vila upp mig lite. Vilket fall, lite enkelt snacks och inte så nyttigt med tanke på chipsen. Men den som ni kanske sett innan, chips snabbt grillade i ugnen, sedan riven Gruyère on top. Sedan en Pata negra liknande skinka, alltså fet och krämig men inte fullt så dyr.

Sedan körde jag typ lite taco med salmalax o salladsblad,så tog igen för all chips jag åt innan. Men detta var riktigt fräscht. Körde bara en mangosalsa i, sedan en pepparotskräm, lax och en sojasås som jag ringla över.

Tips som jag lärt, är att köra salladen i isvatten innan, då blir den mer krispig och fast när man ska äta den.

Lördagsshopping, och detta får komma med för att jag 1, tycker skyltfönstret är riktigt snyggt och två, jag blev även såld på butiken och klippte två par schyssta sneakers.

Men först någon bild.

Var dessa två jag lämnade med, sjukt peppad på dom faktiskt. Jag älskar nya sneakers, känslan första dagarna med nya skor är oslagbar. Så man borde verkligen köpa och byta oftare.

Shopping och fika sällskap, Nina och Helena.

Rusning ut mot Bromma som jag flög ifrån. Skönt med lite närmare stan, men jag är verkligen inget fan av Bromma som flygplats. Sjukt mkt folk på små ytor.

Färdkost

Lämna bilen och tar handbagaget med mig norrut. Skönt att resa lätt, kommer få desto mer saker här uppe.

Mot Åre