Utmaning

Söndag morgon och resmode på. Sitter på Arlanda och njuter av en lugn morgon, sjukt nöjd att jag fastna i soffan igår framför Ikaros och Netflix och inte drog in och tog den där segerölen och kanske hade fastnat på andra festligheter på stan. Var och kolla fotboll igår, DIF-ÖSK, länge sedan man fick njuta av sådan underhållande fotboll ändå. Riktigt kul! Segerölen skulle då avnjutas med gänget jag går på matcherna med. Men resa, träning är en nog ok ursäkt.

I fredags nämnde jag snabbt att jag skulle gå ut och äta, Adam&Albin, med 5 kompisar. Jag hade aldrig varit där tidigare men haft det på listan över ställen jag måste testa. Jag var riktigt nöjd med upplevelsen, grym mat och härlig stämning. Så det måste ni testa.

Så igår vakna jag upp vid 11-tiden, blev lite vin till middagen och en tur på stan, så skönt att få sova ut. Sedan sprang jag iväg till gymmet innan fotbollen, där jag hamnade på löpbandet. Kanske inte bästa idén jag kom upp med då. Jag nämnde ju testet ni kunde köra, liknande det jag testa. Så för att känna på det och ge er ett exakt riktmärke så brände jag av det. Pressa inte sista % men låg ändå på golvet efteråt.

Jag tog mig i alla fall lite längre än jag trodde och klev av på exakt 9 min.

Så för att beskriva igen, så körde jag först uppvärmning vilket ni kan skita i men nog är rätt bra och kommer få er att komma igång bättre.

Så jag körda.

Uppvärmning
4min 10km/h
4min 13km/h
4min 15/h

3min vila

Test
15km/h och 0 grader på bandet, efter 1min avklarad så höjer ni till 1grad, sedan efter det och varje minut ni passerar så höjer ni lutningen 0,5 grad. Så när jag körde sista minuten från 8-9 så ligger bandet på 4,5 grader.

Så nu har ni exakt tid att gå på. Kör hårt!

Kurvan igår men en viss Adam&Albin eftersmak i kroppen innan, men som efter detta var som bortblåst