Nice, Monaco

Gårdagens flyg gick söderut och närmare bestämt till Nice, Monaco. Är här under veckan och hänger. Hade tänkt det var läge att få lite sol innan alla skidåkning kickar igång igen nästa vecka. Idag var det väl dock inte riktigt väder för beachen, så blev lite annat istället. Passade på att svinga lite golf för att komma igång inför nästa helgs golftävling. Är bara en tävling med ett kompisgäng, så inget seriöst. Haha, ok lite seriöst är det, flög ändå med klubborna ner för att hinna träna. Vilket fall kändes det på svingen som det var ett tag sedan jag senast lira, så skönt att få slå ur sig lite.

Så dagen blev fylld av träning, kaffe, lunch, golf, kaffe och nu middag på stan. För man får väl nästan kalla det ”stan” här, även om det inte är superstort.

Annars var det kul att spana in Monte Carlo Golf Club, riktigt fin ställe hur banan är belägen högst upp på klipporna med havet som backdrop. Planen var att äta lunch där uppe, men fick svaret att det bara var members only eller för spelande. Jag skulle ju träna men det räckte tydligen inte. Så förutom lite halvt (helt) otrevlig personal, så såg banan magisk ut. Måste spela här mer framåt, blir väl till våren. Då är det trainingcamp här inför sommaren som gäller.

Att spela på banan är inte superdyrt, om man tänker vart man är och vad man får, 120 euro på vardagar och 140 helger. Men desto dyrare att betala entre för att använda träningsområdet, eller rangen bara som jag ville. Fick betala 40 euro för entre och sedan för poletter, och då ska ni komma ihåg att jag inte fick komma in i restaurangen. Men blunda och drog kortet och njöt av tillfället att få spela/träna där. Så hoppas det gav något också.

Inflygning över Nice igår. Rätt sköna färger!

Ni skulle se peppet på mig när jag insåg att vi flög in mitt över Monaco

Modell större båtar, älskar att gå runt och kika på dom.

Allt idag gick rätt bra……. Förutom driver jäv… som gick rakt åt vänster. Så jäkla konstigt alltså.

Om ni letar bollen så är den nog långt vänster i bild.

Kan vara hål 9 eller 18. Nu bara med en Porsche , alltså benämning med 1, tänkt med 3-4 liknande bilar. Då kan kan man bli lite nervös och gå upp någon klubba för att inte slå för långt.

Ganska grönt och fint och där bakom är det havet ni ser.

Ett av dom coolare ställena här nere. Bästa utsiktsspoten och mest märkliga byggnader som står helt övergivna.


Hallå där nere.