Sol och bad

När jag vakna imorse och klev ut till solen som just titta upp över hustaken, så kändes det rätt bra. Precis den uppladdning jag nog behövt ännu mer av efter 3-4 veckor av vinter i NZ och nu snart snö och typ vinter i Saas Fee. Så bäst att suga upp det mesta av värmen i solen och njuta lite extra, för känns som det är sista sommarkänslan på ett bra tag. Idag blev det dock bad och beachhäng så kändes som jag gjorde det rätt bra ändå.

Gårdagen innehöll ett ben och gympass, idag blev det intervaller inomhus… Jag vet inomhus känns så där när det är så fint ute, men jag kan rädda upp mig med att det faktiskt blev en dryg timmes promenad som uppvärmning innan intervallerna. Så intervallerna var mer ett sätt att tryscha upp pulsen, snabbt och effektiv. Jag kan även mkt lättare ha koll på exakt tempo och hur jag ligger till och vad jag borde ligga i puls etc.

Dagen intervaller blev bara 10st 30sec/30 sec intervaller. 10% lutning och 18 km/h. Idag fick jag slita att orka. På varje intervall så börja det suga kraftigt i benen runt 20-25 sec, så ska erkänna att jag ibland klev av på 27-28 sekunder för att inte kliva över kanten. Man måste känna efter lite. Annars hade jag nog kunnat vägga mitt i.

Som sagt, mysig känsla att gå ut till detta. En bättre frukost location.

Gymmet i huset, som har lite hantlar och ett löpband, smidigt ändå.

Beachhäng och min favorit på stranden som ni sett tidigare och som ser lika torr ut som vanligt. Men tänk att jag bombar med milanese sås, massa parmesan… Men när jag gjorde det så såg det inte lika estetiskt snyggt ut, snarare kladdigt och lite så där.

Gillar hamnen bort mot Cap-d’Ail, riktigt lugn men forfarande bra båtar att spana in. Det man annars kan reflektera över denna bild, molnen drog in, så sista timmen på stranden var långt ifrån tropiskt varm. Men kriga i och sög upp sommarkänslan ändå.

Den högra båten som ni kanske ser bättre på bilden över känns lite jag ändå, ser ut som en megastor Delta typ… Den hade jag ändå kunnat trivas i;)