I väntan på snö

Om mindre än en vecka är jag tillbaka på snö igen. Är sugen att ta upp där vi slutade i Nya Zeeland. Känns som det börjar bli dags. Nu framåt efter detta kommer det verkligen börja rulla på mer i ett med laggen, semestern är över på riktigt skulle man kunna säga. Inte mig emot.

Efter att ha sett lite bilder på massa nysnö på glaciärerna runt om Europa så längtar jag till alperna och även Engelberg. Men innan Schweiz och skidor så måste jag snabbt förbi Sthlm igen. Är golftävling och fotboll som drar. Först vår Alpin-golf tävling på lördag och sedan Söndag är det Derby dags. Blev tyvärr ingen mer golf i Monaco, hade andra saker som drog mer, så kanske inte helt värt att flyga med klubborna för dryga 60 bollar på rangen, eller det var det ju i och för sig. Jag flyger alltid med mkt bagage, så en väska mer eller mindre gör ingen skillnad.

Nu sak jag lägga mig på sängen och kolla nån serie, troligen säsong 3 Narcos. Funderar lite om jag ska upp sjukt tidigt och träna imorgon, innan jag har en del saker på schemat, men jag känner inget vidare pepp på det faktiskt. Har haft allmänt lite dåligt pepp i träningen senaste dagarna, det är inte ofta det händer, så när jag känner så kan det vara bra att få vara lite slö och ta det lite lugnare. Så blir nog ”sovmorgon” istället.

Några härliga sista bilder från Monaco.