Fotogrej

Golf och fotboll var det som tog mig till Stockholm, och faktiskt ytterligare en golfgrej jag inte nämnde igår. Jag smällde av en jäkligt rolig plåtning också som fick mig att flyga upp. Kan inte riktigt nämna var dom ska hamna och det kommer tyvärr ta någon månad innan det kommer ut, men jag är lite peppad att se resultatet, kändes som det blev bra. Väldigt duktig fotograf. Så det blev 2h plåtande och sedan 9 hål spel kopplat till detta. Mycket tid framför kameran nu.

90% av er här, bryr sig nog inte ett dugg om detta, men jag har svårt att förstå varför formen svänger så i golfen. Hade jäkligt fin form i NZ, nu känns det rätt ringrostigt och mycket som inte stämmer igen. Om det inte är så att banan i Engelberg håller öppet i Okt när jag är där, då ser jag fram emot att ställa in klubborna ett tag… Eller så är det nötandet och att fortsätta svinga lite även i vinter som kan ta mig vidare till nästa säsong. Haha ska fundera på det.

Nu en till kaffe och sedan ta tag i dagen.

Fint med en kopp som uppvärmning en kall och regnig morgon.

Riggandes av blixtar osv.

Lite kul blandning med pjäxor, hjälm och andra skidprylar på banan.

Var ute på kungsängen och detta mitt spelpartner för dagen. Trevliga 9 hål på en bana som var i väldigt bra skick, nästan bästa för säsongen. Så ut och spela och ta vara på säsongen.