Alpingolf

Sitter dricker kaffe, har allmänt ont i magen och känner mig rätt nervös. Det är ju derbydags idag igen. Haha lite konstigt ändå att man kan känna så. Med Djurgårdens extremt dåliga derby statistik så borde man ju mer känna sig rätt likgiltig/uppgiven… Taggad i alla fall.

Igår var det vilket fall vår lilla golftävling som vi kallar Alpingolf. Så en golfdag med kompisgänget som är kopplat till skidåkning som vi drog igång med ifjol. Tror vi var 20 grabbar som ställde upp igår, så rätt starkt startfält. Apropå nervös. Stå på första tee och slå ut inför alla polare på första hålet, det är konstigt att det kan vara så jobbig. Jag tror inte jag var själv om det, men handlederna skakade ju och armarna kändes som gele, haha ganska roligt. Känns mycket lättare att står på start i Schladming inför 50,000.

Det blev en riktigt rolig dag, med varierande golf och ett bättre häng igår kväll.

Jag slutade upp på övre halvan, efter ok spel, men ingen vinst tyvärr. Jag lämnade dock med det absolut viktigaste priset, longest drive. Känns skönt att alla biceps träning äntligen betalar av sig, haha. Ska inte skryta för mkt, det var ett ganska smalt hål så kändes mer som jag hade tur inga fler träffa fairway, även om det stundtals finns rätt bra trysch.

Nu måste jag kila, dags att gå ner på stan och ladda för match.

Hela gänget klara för dagen

Ganska skönt golfväder, inte så mkt vind, rätt svalt, och ingen nederbörd

Gårdagens stjärna. Carl Meuller som gled runt och var mood manager, såg till att ingen var hungrig eller törstig och såg även till att fota. Så alla bilder är hans jobb. Tack.


Hundradelen innan gårdagens ”longest drive” smälldes till

Hål 9 på brollsta är rätt intressant och utmanande. Med lite lätt motvind är det inte helt lätt att nå över dom 220 isch meterna.


haha, vad fasen händer här.

Tollin representerar bra

Mitt lag igår. Mackan, John och Erik.

Och lagbild med hela gänget

Gårdagens pall, där Carl-Filip knep första platsen framför, Fredrik, Max. Sedan John och Mackan som styrde hela dagen. Grymt jobb.

Jag lämna med detta pris, som jag kommer rama in någonstans.