Sthlm – Saas Fee

Ungefär 1980km senare så är jag i Saas Fee. Ja, jag kanske inte skrev att jag planera det i senaste inlägget, men i måndags efter en ganska intensiv och rolig helg så hoppa jag in i bilen och körde ner mot Schweiz. Är tillbaka på snö och läger här nu från och med imorgon. Resan ner kanske inte är optimal inför ett läger så här tajt inpå även om jag delade upp den i två dagar, men kände inte att jag hade ett bättre tillfälle framåt och nu när det är gjort är det ju sjukt skönt. Jag lyssnade mkt bra poddar, blir ju några timmar, så jag ska försöka tipsa imorn om resans bästa. Men måste tänka först och bli lite piggare i huvudet. Just nu har jag fortfarande långtradare som swischar förbi i höger synfält… Typ.

Så sov gott, jag måste försöka sova så jag är redo 05.15 imorgon när klockan ringer.