Ringrostigt

Saas Fee och tillbaka på snö, känns lite ringrostigt eller snarare att jag varit rätt seg första två dagarna här. Inget vidare trysch i åkningen, men blev bättre idag framåt slutet av dagen då jag tyckte jag kom igång lite. Men allmänt känner jag mig i en period där jag är lite tröttare, inte riktigt mig själv mentalt, vilket hängt i över en vecka nu, sånt hatar jag. Jag tror mitt schema senaste tiden tagit ut sin rätt lite, sedan bilkörning på det var inte det smartaste kanske. Men man kan ju inte alltid vara smart, men man kan väl försöka lära av det. Känns dock som jag sagt det lite väl ofta på slutet, så kanske verkligen borde lyssna och lära mig. Så nu försöker jag passa på att vila extra på sängen mellan åkning och fysträning här. Jag älskar ju vara på läger, det är 100% fokus att bli en bättre skidåkare, åka skidor, ta hand om kroppen, diskutera material och teknik, äta, sova och göra allt igen.

Jag har lite bilder nedan, men det roliga med mig, när jag har sämre energi så tappar jag fokus att fota. Igår åkte jag hela dagen utan en bild. Idag blev det bättre och fick med mig lite hem. När jag är på humör och allt är på topp så glöder kameran.

Vilket fall. Bra att vara här igen även om det inte levererar toppenträning. Underlaget är lite mjukt och det är en hel del folk, så det tar onödigt tid med massa liftköer. Jag tror det grundar sig i att det inte är så mkt glaciärer öppna för tillfället, så alla samlas här. Oj det där blev ju en negativ avslutning, men visst sa jag att det är kul att vara här, japp det hade jag tydligen redan sagt;)

Uppe på toppen, klockan måste vara runt 8-tiden när vi väl är uppe.

Jag har en ny väska för dagen. Efter en säsong men samma väska, så tar det lite tid att byta och få ”rätt” ordning i den nya. Idag satt det inte riktigt, så får jobba vidare lite kommande dagar.

Skönt att kasta sig ut i slalomen igen

Hade sällskap av denna Italienare idag, Thaler, som bytt till Atomic i år. Så teamkollegor, kul.

Liftkön, blir ni sugna, det är fasen kaos där. Djungelns lag lite.

Rudi och Hannes, skid och pjäxservice. Tryggt med två grabbar runt sig,.

Ny POC hjälm. Måste ju fixa en bättre bild så ni ser hur den ser ut på. Fina färger.